14

Frokost i Toscana. Jeg er klar.

Frokost i Toscana. Jeg er klar, for jeg gjorde det! Jeg gjorde det simpelthen. Jeg traf beslutningen og handlede på den. Jeg har bestilt hotel i Toscana. Hotel med udsigt til bløde bakker, baglandet og morgener, der er kolde, tågede og betagende smukke.

Mit pas kom med posten i fredags. I går gjorde jeg noget ved det. Det skal ikke være spildt at skulle ligne en karikeret udgave af en seriemorder de næste ti år, så passet skal tages i brug og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end en tur ned gennem Europa til at indvie det.

Frokost i Toscana. Jeg er klar.

Jeg vil glæde mig til at krydse ind gennem Østrig, som i den grad kalder på at blive besøgt og ikke kun brugt til gennemrejse og jeg vil nyde turen op over Alperne.

Jeg vil drømme om antipasto. Jeg vil sætte tænder i pasta, store bøffer og og siden Castagnaccio med sød vin. Jeg vil drikke kaffe, slappe af og nyde udsigten. Jeg vil også arbejde, for sådan er det. Det hele er fornøjelse, men en del af det er altså arbejde. Fornøjeligt arbejde.

Jeg skal skrive. Jeg skal strikke. Jeg skal gæste. Jeg er så tilpas med udsigten.

Jeg håber selvfølgelig på, at Garnudsalg og alle kunderne kommer til at mærke, at jeg tager ud og for at blive fyldt op. Det skal gerne smitte af og gøre gavn og jeg tror på, at det kommer til netop det. Jeg er sikker på, at det afføder nyt og spændende og der har ikke været en køretur, hvor vi ikke er kommet hjem med nye idéer, for selvfølgelig skal jeg følges med ham, jeg elsker. Det bliver så godt.

Der er bestilt morgenmad, så vi ikke skal gøre noget som helst selv, før vi gider. Der er pool og mulighed for at sidde i restauranten med et glas vin og så ligger hotellet, hvor der angiveligt er ro til at være. Det tegner godt. Jeg siger det bare.

Du vil sikkert også kunne lide