6

Marimekko Nano – en lille & rummelig ven

Marimekko Nano - en lille & rummelig ven

Marimekko Nano – en lille & rummelig ven, som egentlig har selskab af umanerligt mange andre venner, men jeg vil ikke undvære en eneste… eller vil jeg? Jeg burde nok. Jeg fylder en hel reol i vores klædeskab med mine tasker. Jeg elsker dem. Jeg skifter og bruger dem alle, men jeg skifter ikke hver og hver anden dag. Jeg skifter måske med et halvt års mellemrum. Ikke oftere.

Der er også tasker, som er forbeholdt helt bestemte tidspunkter på året eller bestemte formål. Der er tasken, som altid er med på storbyferie. En lille, kompakt og sort rygsæk fra Mandarina Duck gør akkurat det, jeg har brug for, når jeg går mange kilometer igennem metropoler. Den indeholder det allermest nødvendige og er nem og praktisk at have siddende på ryggen eller maven, som det passer sig. Der er plads til kamera, penge, lidt til læberne og, når der er koldt, et lille tørklæde og en handske.

Der er den lille, flade taske med de mange rum, som hver sommer rummer alle de nødvendige papirer, når vi drager på ferie. Der er tasken, som giver plads til det store strikketøj. Der er …

Nano er en af dem, der gør god gavn, når vi skal et sted hen, hvor jeg har brug for noget let, som lader hænderne være frie. Der er lige plads til det mest nødvendige og ikke mere. Sådan nogle tasker er gode at have. Det er de andre også.

Hvem sagde taskoman?

Du vil sikkert også kunne lide