3

Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Toscana, januar 2016 - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps og jeg elsker det. Hverdag med dansesko, silketørklæder og duftevand er med til at gøre verden festligere, så der er ikke noget galt i at være opmærksom på den slags i min optik. Også mange italienske kvinder er langt mere optaget af neglelak, make-up og bling, end jeg nogensinde bliver. Jeg tror faktisk ikke, at jeg er specielt feminin i deres øjne. I hvert fald brugte jeg lang tid på at forklare vores leverandører om danske kvinders smag indenfor garn. Vi er ikke helt så vilde med glimmer og glitter, som de er længere nede i Europa. Vi vil det, men less is more, er vist vores filosofi, så i små mængder, tak.

I Norden er der bare en anderledes stil, som jeg elsker. Jeg holder af det enkle. Grafisk enkelt er lige mig. Ind imellem falder jeg i gryden med glimmer og glitter, men det varer ikke ret længe, for jeg er vist bare ikke sådan for alvor. Jeg er så absolut fortaler for less is more. Èn ting ad gangen. Jeg er vist jævnt kedelig, men helt igennem sikker på min smag. Ikke for meget larm. Jeg ER kedelig. Heldigvis er ikke alle som mig :-)

Jeg har nu alligevel mine små laster. Tasker. Lækre tasker. Dem kan jeg ikke have for mange af og får jeg det, sælger jeg ud af dem og får råd til nye.

Den last overbeviste mig om, at jeg rigtig gerne ville bruge nogle timer i The Mall, hvor Kenneth nærmest laver en fuld ekvipering, hver gang vi besøger stedet.

Toscana - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Vejen ud til The Mall er skøn.Turen går gennem smukke, bløde landskaber med kig til landsbyer, bønder, vinmarker og kig til lavthængende skyer. Undervejs på vores tur, passerede vi yndlingsrestauranten fra vores ferie i 2012 og mindedes mange gode måltider på en sommervarm terrasse med udsigt over det smukke, toscanske landskab.

Toscana - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Toscana - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Toscana - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Toscana - Nogle italienske mænd er indbegrebet af laps

Området er vokset, siden vi besøgte det sidst. Faktisk er det vel blevet dobbelt så stort. Det er big business, når dobbeltdækker-busserne fra Firenze spytter velhavende kinesere ud med jævne mellemrum og der er ikke en butik i området, der ikke er fyldt til randen med købelystne kinesere.

Vi tog den obligatoriske rundtur. Kenneth blev behørigt ekviperet og jeg siger ikke mere …

Du vil sikkert også kunne lide