17

Det er nu Bullet Journal skal stå distancen

Tirsdag

Det er nu Bullet Journal skal stå distancen. Livet render stærkt for os for øjeblikket. Det er skønt og vi løber med af alle kræfter, men det betyder, at der ikke er meget tid til at reflektere eller i det hele taget tid til ingenting. Når der er, bliver den brugt på ingenting. Således var weekenden også helliget at nyde livet og intet lave og vi nød det. Især søndagen nød jeg, for der var indkaldt til fællesstrik i Garnudsalg. Godt nok var vi kun tre, der kunne, men det var skønt og herligt selv med det lille, sluttede selskab. Det var nemlig en lejlighed til både at fordybe sig og snakke om alle de ting, vi ikke når at vende i hverdagen.

Vi nåede vidt omkring, som kvinder vist ofte gør og bagefter kunne jeg mærke, at det giver en særlig følelse af at være rig, når man er i selskab med varme, givende og rummelige kvinder. Det er noget ganske særligt, når man finder rum at være i, hvor man føler sig beriget, når man igen forlader dem. Man skal tage vare på den slags.

Bullet Journal

Efterfølgende er jeg startet på min Bullet Journal og det giver mening, men jeg famler mig frem, for det er endnu alt for tidligt at have en firkantet idé om, hvad giver mest mening for netop mig og de behov, jeg har. Måske tænker du, at det er derfor, jeg skriver med blyant, men det er det ikke. Jeg foretrækker blyant. Jeg holder meget af at skrive med blyant og det er ikke fordi, det kan fortrydes. Det giver bare et skønt skrive-flow for mig.

Det værste jeg ved, er at skrive med ball-point. De er en forbrydelse mod menneskeheden. Nå for pokker, er du ikke enig? ;-)

Jeg skaber overblik over mit liv. Min plan er, at min Bullet Journal skal koble arbejde og fritid. Den skal også samle alle de spredte idéer, der hele tiden bruger en lille del af min hjernekapacitet. Den skal give mig lister, som kan rumme både idéerne, behov, aftaler og andre ting, jeg gerne vil huske, men ikke vil bruge energi på at huske. Den skal kunne mere, end min kalender allerede kan. Ellers er der ingen idé med at have den.

Jeg er i gang med at udvikle. Hvis jeg ikke tager meget fejl, stopper det aldrig.

Du vil sikkert også kunne lide