9

Jeg er slidt, men ikke mere slidt end…

Slidt

Jeg er slidt, men ikke mere slidt end jeg hjertens gerne gider være sammen med mit hjertes Ella. Det er nemlig alt for lang tid siden, vi sidst er lykkes med at ses. Ella passer børnebørn hver onsdag og det har jo ellers været vores sikre vej til at ses, at jeg prøver at holde fri onsdag, men sådan har det altså ikke været længe og jeg er travl og tiden løber og… forklaringer er der nok af, men i dag lykkes det. Vi skal drikke te, strikke, snakke og hygge os, som vi plejer.

Der er ikke noget mere ukompliceret end at ses med Ella. Det er godt. Vi er hinandens livsvidner og vi har fulgtes gennem nogle af de sværeste og mest sorte stunder, vi hver især har måttet gennemleve. Vi kender hinanden ind og ud. Vi behøver ikke stille an med noget som helst ud over os selv. Det er så rigeligt.

Jeg glæder mig, for jeg ved, at vi kommer til at sidde i hvert sit hjørne af sofaen, mens vi snakker hinanden et øre af. Det er vi gode til og vi er for indforståede til, at mange andre gider følge med. Vi springer en del. Vi har kendt hinanden så længe, at mange ord ikke er nødvendige og fælles referencer er der så mange af, at vi ind imellem må lyde som et gammelt ægtepar. Det er også befriende ind imellem bare at kunne lade munden løbe uden tanke for, om andre er med.

Vi snakker om alt. Der er vist ikke rigtigt noget, vi ikke snakker om ind imellem. Det er så dejligt. Mest af alt er det livet lige nu og her, vi deler. Jeg glæder mig!

Du vil sikkert også kunne lide