10

Søndagssysler er strik og kaffe, snak og sol

Søndagssysler er strik og kaffe, snak og sol

Søndagssysler er strik og kaffe, snak og sol og det passer mig strålende, at starte dagen stille og roligt. Natten har – som de sidste mange nætter – været en opvisning i afbrudt søvn, så jeg mærker grøden indtage hjernekassen, der hvor overblik og intelligens normalt residerer. Kaffen er varm og velkommen og jeg sidder stille med kig ud i haven, mens jeg arbejder med Kenneth. Vi kan nemlig ikke lade være og sådan vil alle selvstændige garanteret kunne genkende sig selv i, at man altid og så sikkert som Amen i kirken ender med at snakke arbejde.

Hver fredag sværger vi, at nu holder vi fri fra arbejde og kun weekend med det rene ingenting og i hvert fald skal vi ikke snakke om noget som helst, som relaterer sig til Garnudsalg, men det holder aldrig. Det er jo vores passion og vi synes, at det er sjovt at udvikle på drømmen hele tiden. Heldigvis. Det var kedeligt at have det anderledes, så vi er for længst i gang.

Søndagssysler er strik og kaffe, snak og sol

Søndagssysler er strik og kaffe, snak og sol

Mens snakken går, motioneres strikkepindene flittigt. Der er baby på vej et sted i nærheden, så selvfølgelig benytter jeg mig af muligheden for at strikke småt. Jeg kan jo slet ikke lade være. Jeg har fundet lyserødt frem. Det er blødt som smør. Helt som det skal være.

Senere vil jeg lokke Kenneth ud i det gode vejr. Vi skal egentlig i IKEA, men hvem gider dog det i dag? Jeg satser på, at vi kan udskyde den tur til senere på ugen, hvor det vil give mere mening at tage derud. En formiddag, hvor ingen andre har fundet vej, kunne være rigtig godt. I dag fortjener et helt andet indhold, synes jeg.

Der er nem aftensmad. Der er lune boller om et øjeblik. Der mangler bare lige det bad, jeg har udskudt, fordi det er langsom søndag. Om lidt er der styr på det også.

Rigtig god søndag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide