6

April af Isager – eller det, der gjorde mig til klidmoster

April af Isager

April af Isager – eller det, der gjorde mig til klidmoster. Jo, jeg indrømmer da gerne, at denne udgave af April er lidt grødfarvet, men når man nu holder af grød …

Jeg startede med at strikke denne udgave af Isagers April, men da Kenneth passerede den og i samme åndedrag kaldte mig for klidmoster, kunne jeg godt fornemme, at han syntes, at den skulle være anderledes farverig og således kom den lyserøde April til verden.

April af Isager

Heldigvis kom Oline snart forbi og udtrykte beundring for den lille, klid-farvede sag. Hun og jeg er vist ret ens på nogle punkter, for hun holder også af naturfarverne, så nu er bestemt for Mormor-Kassen™, som langsomt lader sig fylde af skønne, små baby-strik i smukke farver og lækre materialer.

Denne lille sag er strikket i en tråd Blackhill Højlandsuld (Emmer) sammen med en tråd Blackhill Superfine Alpaca (SFN 61). Den vejer beskedne 86 gram og er en str. ca. 3 måneder.

Du vil sikkert også kunne lide