14

Fødselsdagsboller til en, jeg elsker

Fødselsdagsboller til en, jeg elsker

Fødselsdagsboller til en, jeg elsker kræver en tidlig morgen, men det giver sig selv, for der er igen blevet lyst på et fornuftigt tidspunkt og jeg vågner af mig selv. Jeg er i gang. Faktisk gør jeg det mindste af arbejdet. Min assistent Laura gør resten. Ælter, til dejen er blank og smidig. Det tager gerne et kvarter. Så længe kunne jeg under ingen omstændigheder ælte, så den dag mor – for mere end 10 år siden – forærede mig skønheden, var en glædens dag. Mine arme kunne ikke mere. Nu kunne maskinen og den ælter stadig flittigt.

I dag skal mor få lidt af fornøjelsen ved Lauras lyksaligheder, for det er jo fødselsdagsboller til Kenneth, jeg er i gang med. Vi skal fejre ham sammen. Han bliver 53 år gammel. Jeg forstår ingenting, men sådan er det vist. Tiden bare løber. Man skal huske at danse. Så enkelt er det.

Mor er hjemme igen efter sin hofteoperation og alt forløber smukt. Hun klarer det så flot. Hun er virkelig sej og vil gerne, så der er slet ingen tvivl om, at hun ender i topform igen. Hun skal bare væbne sig med tålmodighed. Det sidste er en udfordring, når man er aktiv og altid i gang. Nu er det sofaen og et operationssår, der bestemmer. Ikke hende. Det kræver lige lidt tilvænning, men det går altså rigtig fint.

Solen skinner. Gaven er i hus. Dejen hæver. Nu er det vist bare tid til en kop kaffe. God søndag derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide