0

Påskeferie, jeg elsker dig! Du er så velkommen.

Påskeferie

Påskeferie, jeg elsker dig! Du er så velkommen og jeg glæder mig til alle de dage, der allerede er aftalt fyldt med skønne mennesker. Der venter påskefrokoster, lammekøller og brætspil. Der venter sene nattetimer med god rom, skønne grin og verdens bedste søster og en svigerinde, jeg er så utroligt glad for er min. Der venter sjov med Irma, familiens curling-hund, som Kenneth har døbt hende. Hun er sjov og helt sin egen og Oskar og hun plejer at hygge i hinandens selskab.

Forude venter også mors første tur ud af huset siden operationen. I går, da jeg var oppe at besøge hende, observerede jeg, at hun ind imellem glemte den ene krykke og hun havde da også allerede været nede fra anden sal for at tømme postkassen, da jeg kom. Hun er en spurter. Hun hviler ikke på laurbærrene. Hun vil videre, for hvem ved, hvad der gemmer sig om det næste hjørne. En sommerferie. En udflugt. En biograftur. En danseaften. Hun elsker at danse. Om lidt er hun klar igen, kan jeg se. Hun er pokkers sej.

Jeg glæder mig også til et længe ønsket gensyn med skønne venner. Vi skal spise god mad og hygge og le. Vi skal beundre og undre os over børnene og det raseri de vokser med. Vi skal glæde os over, at vi er en del af hinandens liv. Vi skal huske og vi skal grine. Jeg elsker de mennesker. Det bliver så dejligt.

Inde i stuen skinner solen lige ned på min en af mine yndlingspletter. Pladsen i sofaen, hvor jeg samler kræfter med et strikketøj og en kop te. Det gider jeg gerne i dag også, mens jeg glæder mig over det smukke solskinsvejr.

Alt i alt glæder jeg mig bare. Glæder mig til og glæder mig over. Alt er godt.

Du vil sikkert også kunne lide