1

Jeg strikkede også lidt småt i påsken

Babykyse fra Blød begyndelse

Jeg strikkede småt i påsken. Jeg nåede lidt forskelligt ind imellem de lidt større projekter, jeg til stadighed har gang i. Jeg strikkede for første gang den lille babykyse fra bogen Blød begyndelse – strik til babyen af May B Langhelle. Den er så utrolig fin og jeg er virkelig vild med den, nu den er færdig.

Det er et lille, hurtigt og overskueligt projekt, som slet ikke er svært. Opskriften er lige til at gå til og det tager ikke evigheder at strikke den lille kyse. Det eneste, der for alvor udfordrede min tålmodighed, var de små bindebånd – en strikket i-cord på pind 2½.

Jeg valgte at strikke kysen i Blackhill Højlandsuld. Efter vask er den vidunderlig blød, for det kan lige netop det garn. Det folder sig ud ved vask og bliver skønt blødt og blidt ved babyhud og det er derfor også mit foretrukne garn til det meste baby-strik. Babyer er ikke uld-sarte. Deres mødre er.

Babykysen vejer kun sølle 14 gram og har derfor kun kostet en god femmer og min arbejdstid. For at være helt præcis, har den kostet 5,18 kroner. Det er jo ingenting! Absolut ingenting!

Den er virkelig fin og ender lige i Mormor-Kassen.

Du vil sikkert også kunne lide