10

Nyt og lækkert til hylden med strikkebøger

Nyt til hylden med strikkebøger

Nyt til hylden med strikkebøger er der ankommet i dag og jeg glæder mig til, at jeg får fri og skal hjem, hvor bogen skal ledsages af en kop te og en blød stol, for med hjem skal den. Jeg glæder mig, for et hurtigt kig i den lover fine, små modeller.

Det er jo ikke svært at strikke. ”Faktisk er det utroligt nemt,” siger Louise Frederiksen, som står bag bogen To pinde og en snor: ”Alle kan strikke – det er jo bare to pinde og en snor og så nogle få greb, der skal til.” Jeg er enig og jeg elsker, når jeg får muligheden for at lære fra mig, for alle KAN vitterlig strikke, hvis de vil.

Kenneth SKAL strikke.

Kenneth har tabt et væddemål og skal derfor lære at strikke. Det hygger vi os meget med at minde ham om. Vi har endnu ikke fået aftalt med ham, hvornår vi skal i gang med undervisningen, men vi er mange, som melder os frivilligt til at deltage, når det sker. Måske vi bliver et lille hold med garvede strikkere og så en enkelt, som må leve med, at mange kokke måske fordærver maden og der bare ikke er det mindste at gøre ved det, for ingen vil frivilligt gå glip af den dag, hvor Kenneth fatter strikkepindene. Det bliver så godt. Og sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide