14

Klassisk – teststrik af første størrelse

Klassisk - teststrik af første størrelse er til ende

Teststrik af første størrelse er til ende og jeg er ganske godt tilfreds. Den er klassisk. Trøjen blev vasket i går aftes og er sikkert helt tør, når jeg kommer hjem. Den ser ud til at have en fin størrelse. Jeg er stadig overbevist om, at det her duer.

Jeg er gået i gang med næste størrelse. Jeg gennem-strikker dem alle, har jeg besluttet. En klassisk cardigan til barnets garderobe er i gang. Jeg vil eksperimentere med forskellige små finesser og det kan jeg gøre undervejs gennem de forskellige størrelser. Jeg regner med, at der bliver 5 forskellige – lige fra 3 mdr. til 3 år. Det er i hvert fald, hvad jeg har skrevet opskrift til.

Inden du spørger om farven og garnet, kan jeg fortælle, at det er Blackhill Højlandsuld og to forskellige farver, nemlig Emmer og Marshmallow. Jeg holder meget af at blande Emmer med andre farver. Den og de andre melerede farver gør noget helt specielt dejligt ved udtrykket, som jeg holder meget af.

Mandag er godt i gang. Solen skinner. Der er strikkecafé de næste to aftener og jeg skal deltage i den ene af dem. Der er nok at glæde sig til på denne smukke mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide