8

Det er altså ikke særligt effektivt at være syg

Tjørnevang - Det er altså ikke særligt effektivt at være syg

Det er altså ikke særligt effektivt at være syg. Det bremser alting.

De planer, vi havde, er skrottet til fordel for ynk og imponerende massivt forbrug af Bromhexin, Pamol og “undskyld, er du sød lige at gentage”, fordi hørelsen er påvirket. Mildest talt, siger dem, jeg er i familie med, mens de vælger mellem pest eller kolera i form af høj lyd på tv’et eller mig, der hele tiden tysser i frustration over, at bare en tabt knappenål forstyrrer så meget, at jeg ikke kan høre noget som helst.

Jeg er møgirriterende, når jeg er syg. Krævende, pirrelig og ikke altid lige nem. Jeg ved det. Jeg siger ofte undskyld, mens jeg ærgrer mig over, at vores drømme om at få hentet plantekasser og store krukker til terrassen på Tjørnevang er lagt ned for en tid, men det er foråret tilsyneladende også, så måske skal jeg alligevel ikke ærgre mig så meget. Der er jo ikke det fantastiske forår, jeg havde drømt om med mulighed for at sidde ude og nyde kaffe, strikke og have næsen i solen. Nu er næsen begravet i Kleenex.

Udelivet elsker jeg. Måske derfor er jeg utålmodig. Jeg holder af at passe sommerblomsterne. Jeg kan lide, når jeg ser terrassen, som det skønne uderum, den kan være, med blomster, lænestole, spisepladser og masser af sol det meste af dagen. Jeg glæder mig til, at vi i år skal have gjort alvor ude af at fylde terrassen med møbler og grønt. At vi har fundet en grundplan for den videre indretning.

Det tog sin tid, men det hænger sammen med, at vi gerne vil have sat en ny, dobbelt terrassedør i fra stuen og ud på terrassen. Det kræver, at vi sløjfer en anden dør, flytter hele flowet ude og inde og vi er helt klar til det, men mangler altså lige det sidste, store arbejde, inden det er en realitet. Alligevel kan vi starte i det små med potter, planter og møbler. Det glæder jeg mig til, men som sagt er det ikke i denne weekend, vi kommer i gang.

Tjørnevang løber ingen steder. Terrassen står her mange år endnu. Foråret er kun lige i sin begyndelse. Vi når det. Jeg er slet ikke i tvivl.

Du vil sikkert også kunne lide