10

Lørdag er tilsyneladende en gentagelse

Lørdag er tilsyneladende en gentagelse af den virus, jeg havde fornøjelsen af for nogle uger siden. Jeg er i hvert fald ikke rask, men har ondt i halsen, er begyndende forkølet og orker næsten ikke.

Jeg strikker. Strikker og drikker varm te. Jeg nyder, at Feddet er klar til mig. Nu sidder jeg her og har det dejligt og varmt og lytter til lydbog og prøver at være positiv i stedet for frustreret over at være syg igen. Jeg er nemlig ikke den eneste. Vi er nogle stykker, som tilsyneladende tager en tur mere, men forhåbentlig i den milde ende denne gang.

Lørdag er tilsyneladende en gentagelse

Jeg har sendt Kenneth til Fødevaremarked i Nordkraft. Jeg ville gerne selv have været med, men det nytter ikke. Nu glæder jeg mig bare til, at han kommer hjem med skønne forsyninger til de kommende dage. Det bliver godt.

Jeg strikker på min Bannock. Det holder hårdt og det bliver enkelte pinde ind imellem, for den gør ikke noget godt for mine fingre og hænder. Jeg fortsætter. Den bliver fantastisk i Blackhill LinWool og Blackhill Kid Silk Mohair. Mmmm …

Du vil sikkert også kunne lide