6

Gid jeg dog havde …

Gid jeg havde tiden til at ligge i skyggen i en hængekøje med iskold cola indenfor rækkevidde. Gid jeg havde tiden til at sidde i skyggen under træerne nederst i haven og nyde, at der er køligere end i resten af verden. Gid jeg havde tiden til at indrette mig helt rigtigt ude på Feddet. Gid jeg havde tiden til at lægge blomsterknolde i jorden …

Gid jeg ...

Jeg er sådan set rigtig heldig med, at det er weekend om et øjeblik, for så lander jeg midt i tiden til at gøre alt det, jeg drømmer om.

Feddet

Sommerliv er godt. Sommerliv er, at der er timer at tage af, selvom man er sent hjemme fra arbejde. Sommerliv er den berusende duft af Dronningebusk og Pibeved i blomst. Sommerliv er sene aftener i haven. Sommerliv er bål på plænen. Sommerliv er S’mores. Sommerliv er iskold rosé og snak ind i natten. Sommerliv er livgivende og hjerteopløftende.

Dronningebusken

Sommerliv er også at komme hjem til hjemmelavede, grillede burgere serveret af to af de fineste, sødeste og dejligste unge piger, jeg kender.

Jeg har meget at glædes til og over. Jeg er et heldigt menneske.

Du vil sikkert også kunne lide