4

Sommeren fortsætter tilsyneladende

Sommeren fortsætter tilsyneladende en tid endnu og jeg er ikke sen til at nyde den. Morgenen er – sædvanen tro – startet tidligt, så jeg stod stille op, slog dørene op ud mod haven, rystede forsigtigt min pude, slog dynen til side og gik så op for at brygge dagens første kop kaffe.

Køkkendøren ud til haven og terrassen åbnede jeg, inden Oskar opdagede, at jeg havde glemt det. Han er en doven hund i varmen, så han har ikke travlt så tidligt på dagen. Han nyder vist at være langsom ind imellem og det er ham vel undt. Han er jo snart 13 år.

 

Sommeren fortsætter - Søndag i haven på Tjørnevang

Formiddagen er vasketøj, lidt strik, en oprydning og så ellers ud at handle sammen med Kenneth.

Vi skal have hentet flere potter til terrassen ligesom vi skal have kigget på lidt sommerblomster. Ikke mange, men lidt. Vi har ikke nået dem endnu i år og er sådan lidt i vildrede, fordi vi egentlig ikke ønsker, at mor skal have et større arbejde med at passe og vande i alle de uger, vi er væk og hun flytter ind. Hun skal bare kunne nyde, at hun og Oskar har have og Feddet at være i.

Måske bare lige en marguerit. Måske …

Græsset er slået. Kanterne er trimmet. På terrassen står tre plantekasser på hjul, som skal samles. De er smarte, for de kan flyttes og kan på den måde fungere som rumdelere. Indholdet er ikke planlagt, men sommerblomster af en slags kunne være en mulighed, hvis det ikke ender med duftende krydderurter. Jeg har en forkærlighed for lavendel og rosmarin. Begge minder mig om skønne somre i Provence.

Der er idéer nok til de par uger, vi bare ikke har, men weekender, som holdes fri for arbejde, rykker gevaldigt. Sådan én har vi nu. Det er dejligt.

Eftermiddagen er for øvrigt skønne gæster. Vi glæder os.

Sommeren er altså ikke tosset i år :-)

Du vil sikkert også kunne lide