18

Tales from the Isle of Purbeck

Jeg elsker sjaler. Jeg elsker smukke sjaler. Jeg elsker blonde-sjaler og jeg elsker, når de er simple gentagelser med stor effekt. Sådan et er Tales from the Isle of Purbeck.

Jeg har nydt at strikke sjalet. Jeg startede det op, da vi var i Blokhus for en måneds tid siden. Jeg var næsten færdig med det, da vi vendte hjem efter en uge. Der manglede måske ti pinde og det gjorde der så i det meste af en måned. Hvorfor ved jeg ikke, men det er vel det sædvanlige med mig. Jeg har fået startet noget andet op i mellemtiden og har mistet mit strikke-flow på netop det projekt. Det er mit nemesis, det strikke-flow.

Jeg elsker at have forskellige projekter i gang, men jeg er virkelig ringe til det. Jeg skal ikke fjerne mig ret meget fra et igangværende projekt, før jeg oplever, at jeg “glemmer” det til fordel for andre og i mine øjne mere spændende ting.

Tales from the Isle of Purbeck

Tales from the Isle of Purbeck var lige ved at lide projekt-døden på grund af netop min evne til at glemme, men jeg vidste, at det stod i et hjørne ved siden af sofaen og jeg vidste også, at det kun manglede ganske få pinde for at være færdigt.

Forleden nåede jeg til at have afsluttet tre projekter og sidde tomhændet mageligt tilbagelænet i sofaens bedste hjørne. Det blev sjalets redning. Jeg stak hånden ned i kurven, fremdrog strikketøjet og forelskede mig på ny. Her fra var der ikke langt til det færdige sjal – og sikke smukt, det er endt.

Det er let, blødt og allerbedst utrolig smukt. Jeg synes, at det simple mønster gør sig virkelig godt i sjalet og jeg elsker, at det er let og luftigt, men jeg kan sagtens forestille mig, at det ville være smukt strikket op i en grovere garn også.

Tales from the Isle of Purbeck

Tales from the Isle of Purbeck

Tales from the Isle of Purbeck

Sjalet er strikket i rester fra lageret. Det er en blanding af tre kvaliteter, du kan undersøge nærmere lige her.

Om jeg kommer til at bruge det? Det gør jeg allerede. Det varmer halsen på kølige morgener. Jeg elsker det.

Du vil sikkert også kunne lide