17

Året er i gang. Kalenderen skal indvies.

Så er vi i gang. Det går ikke længere med al den slendrian. Der skal arbejdes, så det bliver der. Kalenderen skal indvies, så det bliver den.

Hvordan med dig? Mon du er digital eller sådan helt igennem retro med papirudgaven af årets gang? Jeg valgte at gå helt digital for et par år siden og jeg er endelig ved at få styr på det og føler mig egentlig godt hjemme i min digitale kalender, men jeg ER jo glad for grafik og enkelhed og jeg tegner og skriver, laver noter og samler små sedler i en lind strøm, når jeg bevæger mig rundt i verden og det er ikke rigtigt foreneligt med den digitale udgave af den Moleskine, jeg ellers altid slæbte med mig, før mit spring ind i denne digitale kalender;-)

Jeg har opgraderet på alle platforme og er rigtig glad for min Timepage, fordi den næsten føles som min Moleskine – og det af indlysende grunde, da det er de samme mennesker, der står bag begge dele, men den imødekommer ikke helt min trang til kruseduller og små, gule noter, så jeg er stadig ikke helt overbevist og derfor også indehaver af en gammeldags Moleskine-kalender med friske blade for 2017. Det går jo ikke.

Jeg må snart træffe en beslutning, men jeg kan vist ikke rigtigt. Jeg er i syv sind. To år uden papir. Nu også med papir-udgaven, der ligger og kigger på mig. Spørgende. Jeg er stadig i tvivl og derfor er den ikke indviet, for hvorfor have både en digital og en analog kalender? Jeg har endnu ikke kunnet forsvare eller forklare, så derfor ligger den stadig blank og jomfruelig og venter og det kommer den nok til lidt endnu, mens jeg vejer for og imod.

Året er i gang. Kalenderen skal indvies.

Mens jeg venter, planlægger jeg. Jeg venter. Jeg planlægger. Jeg drømmer og jeg diskuterer med den anden chef i det firma, vi driver sammen.

Vi skal ud at handle til forår og sommer og vi glæder os, for det er altid dejligt at gøre den slags sammen. Vi er spændte og vi ved aldrig, hvad det ender med. Vi kan have en idé hjemmefra, men noget byder sig til og vi er hurtige til at gribe chancer, så der er intet, der er lagt fast endnu ud over retningen, vi bevæger os i.

Vi drejer sydover. Ligesom for et års tid siden. Det kan kun bliver godt og spændende og vi laver allerede noter og forbereder os.

Nå, jeg kom vist fra beslutningen omkring kalender. En eller to? Hvis kun én, vil jeg vælge den digitale, fordi det er så ualmindelig nemt altid at have den med på et eller anden elektronisk vedhæng, men jeg savner den taktile fornemmelse af en kalender, der langsomt, men sikkert, fyldes op af årets små noter, sedler, opskrifter og billetter. Jo, det savner jeg stadig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide