9

Pebble Beach eller hvordan jeg fandt min indre vrang-mester

Pebble Beach eller historien om, hvordan jeg fandt min tålmodighed i kombination med en stamina, jeg slet ikke troede, at jeg besad og derfor kom gennem et kæmpestort sjal, hvor hveranden pind var lutter vrang. Jo, jeg gjorde det! Jeg er nået til vejs ende og jeg har vasket og blokket, så nu har jeg det smukkeste, fjerlette sjal at svøbe mig i og jeg er forbandet stolt af mig selv, for jeg plejer normalt ikke at finde roen til de her udfordringer.

Jeg er virkelig glad for resultatet. Sjalet er i den facon, der på engelsk (jeg ved ikke, om vi har et ord for det på dansk, men måske halvmåne-formet) hedder crescent. Det er en facon, jeg holder meget af at bruge, fordi den altid falder smukt og rart om skuldre og hals. Til gengæld kan den være en udfordring at blokke, men det er lykkedes ikke at lave for mange ulykker, da jeg lagde det til tørre på gulvet her på kontoret, inden jeg tog hjem.

Pebble Beach

I morges ankom jeg til et tørt, smukt og uimodståelig fint Pebble Beach og jeg er allerede nu overbevist om, at det kunne blive til endnu et på et senere tidspunkt, for jeg har nogle meget smukke fed tynd uld, som Charlotte har farvet og de vil egne sig så smukt til netop dette projekt.

Jeg har strikket den største af de tre størrelser, så det er et virkelig stort sjal, men fordi det er strikket i så let, tyndt og fint et garn, føles det slet ikke tungt.

Fakta:

OpskriftPebble Beach af Helen Stewart.

Garn: Sjalet er strikket i garn fra lageret og jeg er ikke sikker, men jeg tror, at det er en rest Funky Chunky Thin fra sidste år.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 184 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Pebble Beach er virkelig smukt. Det findes i tre størrelser og jeg tror, at jeg vil anbefale, at du strikker den største i et virkelig let/tyndt garn, som jeg har gjort, for det er et virkelig stort sjal og kan hurtigt blive for tungt. De to mindre størrelser kan strikkes i lige, hvad man har lyst til. Vrangpindene var gode for mig, på det sted, jeg er lige nu. De gav ro indeni. Det har været virkelig dejligt at strikke og slet ikke et projekt, jeg skulle tvinge mig selv til at færdiggøre. Det har været et af tre projekter, jeg har skiftet mellem og det er lige før, jeg vil kalde det favoritten.

Du kan se mere her.

Du vil sikkert også kunne lide