4

Vi har Åbent Hus hos Garnudsalg

Fredagslisten røg i svinget. Det samme gjorde andre ting, for sådan må det være, når tiden bliver knap. Vi har Åbent Hus hos Garnudsalg fra på torsdag og weekenden ud. Hver dag er fyldt med gode tilbud og allerbedst glade kunder, som kigger forbi og vi glæder os!

Inden sådan et arrangement løber af stablen, er der masser af forberedelser, så dem har vi været i gang med de sidste uger. Dagene op til er altid lidt hektiske, men vi griner og hygger os nu alligevel. Vi skriver skilte, bærer garn frem, pakker ordrer og sørger for, at der er rigeligt med print af opskrifter. Vi pakker kit, stabler cones og arrangerer garnnøgler. Vi har nok at bestille og mens vi er i gang, springer verden ud.

Vi har Åbent Hus hos Garnudsalg fra på torsdag og weekenden ud. Hver dag er fyldt med gode tilbud og allerbedst glade kunder, som kigger forbi og vi glæder os!

Æbletræerne på læ-pladser springer ud i fuldt flor. Der findes ikke meget smukkere end blomsterne på frugttræer, hvis du spørger mig. De er sarte, delikate og lokker bierne til og det lover jo godt for efteråret. Det er ren magi, at disse smukke undere forvandles til saftige og sprøde efterårsæbler.

Jeg elsker, at mit lille Ingrid Marie blomstrer flittigt, for det er et af mine absolutte yndlingsæbler. Smagen er uovertruffen og for mig tæt knyttet til min barndom. Når jeg sætter tænderne i et Ingrid Marie, bringer minder mig tilbage til en efterårsdag i Helgolandsgade. Jeg er i gang med en skøn leg, da vi får tilbudt et æble. Solen skinner og jeg er så godt tilpas, da aromaen breder sig ud i noget, der føles som hele kroppen. I det øjeblik er jeg lykkelig og jeg husker den følelse, når jeg i dag spiser netop det æble. Det er svært ikke at holde af det så, ikke?

I dag skal jeg have fornøjelsen af at arbejde med vores hus-model. Vi skal ud at fotografere nye modeller til butikken. Det bliver sjovt og en dejlig afveksling fra at sidde stille her på kontoret. Vi har planlagt at besøge et par locations, som kan danne smuk baggrund for de to designs, men tiden vil vise, om virkeligheden lever op til fantasien.

Når vi er færdige, skal jeg tilbage til kontoret. Dagene er mange timer for korte for øjeblikket, men jeg prøver at indhente lidt ved at arbejde lidt længere, end jeg plejer. Aftenerne er fine at arbejde i, for der er stille og jeg koncentrerer mig fint og har ikke det mindste imod dem.

Jeg får til gengæld ikke strikket så meget, som jeg gerne ville. Alt har en pris og lige nu må jeg bare kigge langt efter mine strikkepinde. Lige om lidt er der tid igen og indtil da vil jeg bare glæde mig til den tid, i stedet for at ærgre mig. Det skal blive godt, skal det.

Må din gang over jorden blive let denne skønne tirsdag :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide