5

Jeg starter dagen med en kop kaffe

Jeg starter dagen med en kop kaffe. Oskar har for længst vækket mig. Det er ikke en mulighed at sove længe. Han insisterer og så er det sådan og jeg overgiver mig og står op til en skøn juni-morgen med sol og frisk vind. Hvis vinden lægger sig, er der potentiale for en skøn dag, men jeg har ikke ulejliget mig med at tjekke vejrudsigter. Jeg konstaterer bare, at dagen starter skønt.

Jeg starter dagen med en kop kaffe

Jeg smutter inden om Feddet for at beundre det nye gulv. Det ser virkelig godt ud, men allerbedst så er det en helt ny og anderledes dejlig fornemmelse at træde indenfor. Der er lunt og godt og det trækker ikke længere op mellem plankerne på gulvet. Der er isoleret og lukket nedefra, så der nu kun er udluftning oppe i kanten af taget. Før løb vinden ind nede fra gulvet og ud oppe ved taget og sådan stod konstant en vind gennem hele huset, som gjorde det koldt alt, alt for tidligt på sæsonen.

Hvis du spørger mig, har dårlig rådgivning fra vores tømrer resulteret i, at vi slet ikke har kunnet nyde Feddet, som det fortjener. Der har altid trukket omkring benene og på trods af flere henvendelser til tømreren omkring dette, er det aldrig erkendt som en fejl, så jeg er så glad for, at vi efter en snak med en anden tømrer har løst det så smukt og effektivt. Nu bliver det et vidunderligt sted at nyde fra det tidlige forår til langt hen i efteråret – hvis ikke helt ind i vinteren, for jeg drømmer om en lille brændeovn derovre.

Stengulvet vil i løbet af dagen blive varmt og den varme vil det langsomt afgive helt ind i de sene aftener. Der er virkelig god grund til at glæde os, til det står klart lige om et øjeblik.

Indenfor brygger jeg endnu en kop kaffe. Jeg strikker på mit KIMBA SHAWL og jeg er næsten færdig med fjerde farve-rapport og derfor tæt på at starte på den sidste, så det er klart til kølige sommeraftener sammen med mine mange andre, skønne sjaler.

Man kan ikke for mange sjaler.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide