3

Jeg drømmer om varmere himmelstrøg

Sommerferietid. Alle rejser væk. Vi gør ikke. Oskar og jeg traver haven tynd i gråvejr og jeg skutter mig, mens jeg drømmer om varmere himmelstrøg og allervigtigst tid til at nyde. Det er der ikke her, hvor vi er. Vi skulle forestille at holde ferie, men gør det ikke. Det er ikke muligt. Der sker hele tiden noget, som gør det nødvendigt at arbejde og ikke holde fri.

Jeg arbejder hjemmefra – i hvert fald lige nu

Efter traveturen går vi indenfor. Jeg arbejder hjemmefra i dag. I hvert fald foreløbig, for man ved aldrig, hvordan dagen går og pludselig nåede Kenneth alligevel ikke det kontor-arbejde, han tog afsted for at få fra hånden i morges og jeg må afsted for at afløse ham i butikken, så han når i mål og vi måske kan slappe lidt af i weekenden.

Denne sommer er helt skør. Helt skør. Vi prøver at forberede det hele og alligevel vælter det, men i det mindste går vi ikke glip af fantastisk vejr …

Jeg drømmer om varmere himmelstrøg

Vi håber at komme i gang med at montere det nye drivhus

Hvis vi er heldige, kommer vi i gang med at sætte drivhus i haven. Det skal stå, hvor sandbunken nu residerer. Kenneth har gjort klar til at flytte sandet og så nåede han ikke længere, fordi der skete et eller andet som gjorde, at han måtte forlade opgaven.

Drivhuset først og derefter et trædæk udenom og op til soveværelset, som ligger i gavlen. På den måde får vi inddækket disse gamle, frostsprængte fliser og etableret endnu et virkelig skønt hjørne i haven. Her bliver plads til en bålplads, håber jeg og i hvert fald plads til at nyde morgensolen, som rammer lige akkurat dette hjørne og så kan jeg måske få elimineret drømmene om varmere himmelstrøg.

Om lidt vil jeg slippe tastaturet og lade det afløses af bruseren, så jeg er klar til at tage over, hvis det bliver nødvendigt. Vi har en fantastisk sommer i Garnudsalg. Verdens sødeste kunder og så utroligt mange, glade gæster hver fredag, når vi holder sommer-åbent 10-16. Jeg må nok lige ned forbi og sige hej alene fordi det er hyggeligt :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide