7

Mens jeg nyder turen ned ad E45

Mens jeg nyder turen ned ad E45, vil jeg gerne anbefale dig, at tage dit bedste kop, dit strikketøj og en god portion værkstedshumor og pakke det hele til en herlig tur til Roanoke.

Sæt dig i dit yndlings-hjørne

Når alt er pakket og klart, skal du sætte dig i dit yndlings-hjørne, men inden skal du sørge for, at der hverken er mænd eller børn i nærheden, for de kan – hvis din humor ligner min – blive vældig skræmte af de brøl af grin og små gip af “det sagde hun da bare ikke“, der ind imellem bare MÅ være plads, mens du fordyber dig i disse to fabelagtigt sjove – på den politisk TOTALT U-KORREKTE MÅDE – og virkelig skønne kvinder fra Roanoke, Virginia.

Jeg fandt dem i sidste uge og jeg har grinet siden, når jeg ind imellem har fundet et lille øjeblik til at se endnu mere af deres vilde ridt mellem tamponer, Hedgehog Fibers, strik og hedeture.

Jeg sætter mig med mit strik, en kop kaffe og så tuner jeg ellers ind i sofaen hos Gina og Catherine, mens jeg belaver mig på at høre den ene røverhistorie efter den anden. Bevares, der er da lidt strik også, men det er lige så meget alt det andet, jeg elsker. Giv det et forsøg …

Vi tales ved, når E45 for længst er blevet til A1

Måske er de for meget for dig. De er nok ikke for alle, men for de af os, hvor humoren og det skæve giver små bobler af glæde og begejstring i maven, er de skønne, så hyg dig med The Workshop Girls og så tales vi ved, når jeg engang får viklet mig ud af bilen og ind i virkeligheden igen.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide