12

Vi tog bilen og kørte ud i det blå

Hverdagen er travl og vi er landet med et brag efter ugerne ude, så det var skønt at se hinanden i øjnene i går og beslutte, at tiden var inde til at stikke af et øjeblik. Vi tog bilen og kørte ud i det blå. Næsten altså, for Kenneth havde en plan, han ikke havde indviet mig i. Sommerhusjagt.

Vi så fire meget forskellige sommerhuse

Kenneth havde planlagt at se fire huse. Fire meget forskellige huse. Først så vi et, som lå gemt væk i en skøn, grøn skov med duft af skovbund og en stilhed, der er en lise for enhver sjæl, der måtte komme forbi på ophold. Jeg ødelagde den gode stemning, da jeg påpegede mygge-intensiteten på den ellers skønne plet. Kenneth startede bilen og tog mig med til et helt andet miljø.

Han flyttede os tættere på havet og ind i klitterne. Langt ind i klitterne. Der lå et skønt hus. Bevares. Efter det kørte vi ind til Blokhus. Her så vi endnu to huse. Skønne huse. Bevares …

Vi tog bilen og kørte ud i det blå

Det var bare ikke helt rigtigt …

Mit hjerte fandt hjem for et stykke tid siden. Et lille, beskedent hus med udsigt over klitterne og ikke en nabo i sigte gav næring til mine sommerhusdrømme. Jeg måtte tilbage og gense stedet og lige der vidste jeg, at det er sådan, min drøm om sommerhus ser ud.

Skal jeg nogensinde overtales, bliver det til et lille, beskedent sted uden naboer. Sådan et sted vil min sjæl elske. Helt ude i klitterne. Bare mig og dem, jeg elsker.

Tænk hvis jeg sad med en kop kaffe, et strikketøj og Kenneth lige ved siden af

Mens vi stod og snakkede, blev himlen sort og lyden af torden rullede ind fra vest. Det begyndte at regne. Tænk hvis vi havde kunnet sætte os i læ med kig til naturen og bare havde kunnet nyde en kop kaffe og en snak, mens det buldrede omkring os. Det er også sommerhushygge for mig.

Han sniger sig ind på mig, ham Kenneth med hans drøm om sommerhus.

Han ved det godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide