9

Jeg havde fødselsdag i går

Sikke en skøn fødselsdag, jeg har haft

Jeg havde fødselsdag i går. En SKØN fødselsdag. En dag i en række af skønne dage i det allerbedste selskab ♥

Fredag blev jeg bortført til København. Kenneth havde allieret sig med mor, så hun passede Oskar og Tjørnevang, mens vi stak af. På bagsædet sad Oline og Mikael og sikke jeg glædede mig.

Et vældigt arrangement var sat i søen, for både Annemette og jeg skulle fejres og jeg skal love for, at det skete. Vi har været på farten fra morgen til langt ind i aftenen hver eneste dag. Jeg har haft de dejligste dage og jeg har nydt, at jeg ikke skulle gøre andet end sørge for at hygge mig. Det er jeg altså ret god til.

Jeg havde fødselsdag i går

Motion, der kan mærkes både her og der

Vi har nået tusinde ting – [icon name=”coffee” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”cutlery” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”glass” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”music” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”shopping-basket” class=”” unprefixed_class=””] [icon name=”tree” class=”” unprefixed_class=””] – og alligevel ingenting. Sådan er det vist, når vi er afsted. Der er aldrig tid nok til alt det og ikke mindst alle de, vi gerne vil se. Denne gang havde jeg dog ingen indflydelse på noget som helst, men kunne bare flyde med og indstille mig på, at jeg ikke skulle træffe svære beslutninger. Det gik forbavsende let.

Jeg fik også motioneret benene i en sådan grad, at de nær ikke kunne bære mig, da jeg – efter en lang og dejlig lur på forsædet i Luftskibet – skulle træde ud af bilen nede foran Garnudsalg tidligere. At gå op og ned af trapper til fjerde sal er sundt, men det sker alt, alt for sjældent for mig, så det kan mærkes nu, at jeg gjorde det flere gange om dagen ;-)

Nu er vi hjemme på Tjørnevang igen. Mor og Oskar har hygget sig.

Det er hårdt at blive 54. Jeg si’r det bare. Sofaen får glæde af mig i aften ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide