3

Stille dag på Tjørnevang

Søndag er stille dag på Tjørnevang. Det passer mig rigtig godt. Jeg har travlt for øjeblikket, så jeg har intet behov for andet underholdning, end det jeg selv skaber, når jeg har fri. Det er kaffe, te og strikketøj. Det er en god historie eller en podcast, der ledsager ovenstående og masser af stearinlys, ostemadder og Kenneth inden for rækkevidde.

Jeg strikker på så utroligt mange ting. Jeg strikker på små overraskelser, så jeg kan ikke vise dem her, men jeg er godt i gang med de uldne julegaver. Nedenfor er et ego-projekt, så det kan jeg vise. Det er Drys Shawl af Melanie Berg. Det er nummer to. Det jeg strikkede tidligere, mistede jeg et eller andet sted, for jeg finder det hverken på Tjørnevang eller nede i Garnudsalg, så et eller andet er der da sket og det passer fint med mine altid overfyldte tasker, at jeg måske har tabt det ud af en åben bildør eller ud af en af taskerne på vej et eller andet sted hen.

Stille dag på Tjørnevang med strik af Drys og dit og dat …

Nu strikker jeg som sagt et nyt. Denne gang strikker jeg i Soft Melange Eco Wool, det fedeste, økologiske og GOTS-certificerede uld i en skøn, lysegrå farve. Ingen overraskelser der.

Jeg forlænger det. Det skal fungere som et stort, bredt tørklæde, som skal nå et par gange om halsen, så der er lang vej endnu, men så længe vi ikke har sne endnu, går det sagtens.

Stille dag på Tjørnevang

Nattøj og højt hår er ingen hindring for modtagelse af pakker

Jeg nyder, at jeg ikke skal noget i dag. Jeg elsker, at jeg kan sidde på mit værelse med kig ud i verden, men med friheden til stadig at være i nattøjet og ikke gide at skulle udenfor en dør. For et øjeblik siden fik jeg en pakke leveret og jeg grinte da lidt af mig selv, da jeg gik ud i gangen iført pyjamas og morgenhår, men hvis man ikke skulle kunne gøre sådan på en søndag, ved jeg ikke hvornår :-)

Det der med vinterstøvler – jeg er forelsket

Jeg kigger efter nye vinterstøvler. Jeg er ved at trænge, hvis jeg ikke skal ligne det, jeg altid ligner, nemlig hende i de sorte, korte støvletter, som vist har boet på hende de sidste mange år, men sorte støvletter er bare sådan meget nemt og i det hele taget ikke særligt opsigtsvækkende. Måske jeg skal gøre noget andet. Finde noget, der giver mig fornemmelsen af at veksle mellem diskret og lidt mindre diskret. Jeg er i hvert fald forelsket

Når det er sagt, så klarer jeg mig i grunden sagtens. Jeg skulle måske hellere bare beundre på afstand og så vide med mig selv, at jeg ikke har brugt af julegave-budgettet. Måske er jeg heldig, at de kommer på udsalg til januar. Man kan aldrig vide og ellers lever jeg sikkert fint uden.

I stedet vil jeg koncentrere mig om at strikke endnu flere julegaver, for jeg ved, at der bliver brug for ulden lige om lidt. Vinteren er på vej.

  • Mere kaffe [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  • Nye stearinlys [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  • Strikketøj [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  • Kenneth med på en film eller lidt mere af Westworld i sofaen [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  • Oskar snorkende på et af sine lammeskind [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]

Søndag er, som søndag skal være. Bedst, når den indtages i små, mundrette bidder nøje udvalgt efter smag og behag. Det er skønt, når det kan lade sig gøre.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide