22

Getting Warmer – en hurtigt strikket gave

Jeg strikker overraskelser, men i virkeligheden er jeg meget dårlig til at holde på den slags hemmeligheder, så de ting, jeg har strikket og ved vil gøre en god forskel har det med at havne hos modtagere før tid. Jeg ser ingen grund til at udsætte noget lækkert og det er her denne lynhurtige krave/skuldervarmer kommer ind i billedet.

Modellen hedder Getting Warmer og den tager ingen tid at strikke. Ingen tid. En aften med en god julefilm og et glas te og den er færdig og det allerbedste er, at opskriften (på engelsk) er ganske og aldeles gratis :-)

Jeg har strikket tre. Først en til Oline, fordi hendes lejlighed ligger helt oppe under taget og er kølig i vintersæsonen. Den fik hun i slutningen af november. Bagefter enedes jeg med mig selv om, at mor også ville blive glad for en, så jeg strikkede hende en model i smuk lyngfarvet til hendes fødselsdag her i starten af december.

Getting Warmer - en hurtigt strikket gave

Misundelsen, der kan kureres i en fart

Siden har jeg været misundelig på deres fede kraver, så til sidst endte det med, at jeg måtte strikke en til mig selv. Den er strikket i garn fra det restparti, Kenneth var heldig at købe lige inden jul. Restpartiet er forvandlet til de fedeste lykkeposer – vi sælger dem i Garnudsalg – KUN den fysiske butik – og der er virkelig lækre garner til nærmest ingen penge i de poser. Poserne har lokket og det er også blandt dem, jeg har fundet garn til både mors og Olines Getting Warmer.

Nu fandt jeg pludselig garn til endnu en til mig selv. Det er samme farve som Olines, men det gør ingenting, for vi bærer den vist ikke samtidig. Det er det blødeste garn; lala BERLIN – Lovely – fra Lana Grossa og det er virkelig velegnet til sådan en sag. Vi solgte tre nøgler for 79,-, så det var en tredjedel af markedsprisen og jeg var hurtig til at slå til og komme i gang med at strikke af det.

Over skuldrene gør Getting Warmer underværker

Jeg strikkede også denne på en aften og siden har jeg elsket den. Den varmer skønt om halsen, men den er allerbedst, når jeg lige trækker den ned over skuldrene, så den varmer der, hvor jeg er øm og spændt. Den er i brug omtrent dagligt.

Skynd dig at slå op – du kan sagtens nå det til juleaften

Modellen kan strikkes i stort set hvad som helst, der passer med strikkefastheden og det bliver ikke den sidste, jeg strikker. Jeg kan varmt anbefale den. Den ser ikke ud af meget, men den er bare så utroligt lækker, nem at bruge og virkelig nyttig, så skynd dig at slå op :-)

Rigtig god søndag til dig ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide