13

Så er julen landet på Tjørnevang

Så er julen landet på Tjørnevang. Udenfor på gårdspladsen holder biler i massevis, for vi er samlet og alt er, som det skal være. Vi spiser god mad, spiller spil, griner og hygger os med de forberedelser, der hører med til vores jul. Om lidt sætter vi gåsen i ovnen. Kartoflerne er kogte og klar til sukkerpynt. Risengrøden har vi styr på. Gaver i massevis ligger klar under træet, som endelig er pyntet efter alle kunstens regler. Oline og Mikael var forbi igår, så nu stråler træet smukt med alt det glitterstads, Oline fandt i samlingen af julepynt.

Så er julen landet på Tjørnevang

Julen er hjerternes fest

Julen er dejlig. Julen er hjerternes fest og jeg mærker det tydeligt i mit, for det synger af glæde over, at jeg har mange af dem, jeg elsker, lige inden for armslængde. Jeg ved, at vi skal have dejlige juledage sammen og jeg glæder mig over, at det er sådan.

Jeg håber for dig, at du også kan glæde dig over, at være sammen med mennesker, du elsker ♥

Blødt tøj, spil i massevis og så selvfølgelig et godt strikketøj

Jeg bruger dagene i blødt tøj og vi griner, spiller og slapper af med gode julefilm og ind imellem strikker jeg naturligvis. Julegaverne er jeg færdig med, så nu er der bare hyggestrik tilbage og det er fint med mig. Jeg strikker på et nyt projekt, ligesom jeg sideløbende strikker på den ene julegave, jeg ikke nåede i mål med, men til gengæld har lovet at gøre færdig indenfor de næste par uger. Måske strikker jeg også endnu et par vanter eller to. De er så sjove at strikke. Måske har du også lyst?

Min julegave til dig er opskriften på Viggas Vanter

Jeg har besluttet at skrive nogle ord omkring vanterne. Dem deler jeg med de af jer, der har lyst til at strikke et par af VIGGAS VANTER. Du kan hente opskriften lige her og så er der kun tilbage at ønske dig en rigtig glædelig og fredfyldt jul ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide