10

Om et øjeblik træder vi ind i 2018

Om et øjeblik træder vi ind i 2018. Det sidste år er forsvundet med lynets hast og jeg prøver at huske tilbage, for at mindes alle de dejlige oplevelser, vi har haft. Der er mange at se tilbage på og hverdagens små gøremål, er ikke det første, der falder mig ind. Det er rejserne. Det at komme ud og afsted. Opleve andet end hverdagen, som ellers et højt skattet her i huset.

Det er rejserne, der fylder mest for mig. Min hverdag er temmelig forudsigelig og arbejdsdagen slutter så sent, at jeg ikke når meget andet end at slappe af et par timer hjemme, inden jeg skal sove lys sammen til den dag, der venter forude. Jeg klager ikke, for jeg elsker mit arbejde og jeg nyder, at Kenneth og jeg arbejder tæt sammen om at videreudvikle Garnudsalg, så det til stadighed opleves som et sted, der værdsætter sine kunder, for det gør vi virkelig.

Om et øjeblik træder vi ind i 2018

Når vi rejser, sker der altid et eller andet uforudsigeligt

Ind imellem er vi heldige, at vi skal på indkøbs- eller inspirationstur med Garnudsalg. I 2017 var vi afsted første gang i januar, hvor vi drog en tur til Italien for at besøge leverandører og nye spinderier, som kan levere den luksus og kvalitet, vi hele tiden efterstræber. Vi gjorde holdt i Schweiz, som vi – via et skilt med omkørsel – var endt i. Vi endte i Splügen, hvor vi havde en skøn aften med vandretur i byen, snitzler på størrelse med møllehjul og en vidunderlig overnatning helt oppe under taget i et skihotel, som endnu ikke havde overbelagt.

Vi havde savnet sne hjemme, så det var vidunderligt pludselig at stå midt i Winter Wonderland med sne alle vegne og fornemmelsen af frost om kinderne.

Nogle måneder senere endte vi i en regulær og overordentlig uventet snestorm. De lokale var lige så rystede, som vi var. Vi havde lige fået monteret sommerdækkene, for det var trods alt midt april, men vejret snød os alle, da der pludselig væltede sne ind over området.

De to oplevelser står tydeligt, hvis jeg skal nævne noget fra 2017, men der er selvfølgelig også vores sølvbryllup. Vi stak af. Det blev nogle skønne, men alt for korte dage i Tyskland.

Senere tog vi revanche med en skøn, sen ferie i Var og Provence. Vi overvejede Dordogne, men vi var kommet så langt hen på året, at ville vi være sikre på godt vejr, måtte vi længere ned i syden, så det gjorde vi. Vi havde nogle skønne uger og for første gang i mange år, var vi på ferie helt uden børn. Det var også dejligt.

Hverdag; jeg elsker dig – også i 2018

Ind imellem alle disse oplevelser ligger mange andre og så ligger her også hverdagen. Jeg holder meget af den. Den er det bedste, jeg ved og jeg ved, hvordan det er at mangle netop den. Hverdagen er højt skattet herhjemme og vi bliver aldrig trætte af den, men den er i disse år meget forudsigelig, fordi vi arbejder intenst på hele tiden at optimere kundeoplevelsen hos Garnudsalg.

Det er ikke kun én ting, vi laver. Det består af en lang række forskellige opgaver, idéer at føre ud i livet, strikkeprojekter, opskrifter at udvikle, garn at teste og arrangementer at planlægge og gennemføre. Timerne i døgnet er for få, er vi enige om. Sådan er det nok for de fleste, der er selvstændige. Vi arbejder meget, men vi elsker det.

Alligevel vil jeg bruge 2018 på, at tage mig tiden til at planlægge små hverdags-overraskelser.

Hverdags-overraskelser kan være …

Hverdags-overraskelser kan være en mandagstur i biografen, en onsdagsaftentur ned i Ådalen, et restaurantbesøg på en torsdag og i det hele taget behøver det faktisk ikke være andet, end at vi får os flyttet ud af den sofa, vi falder i, når vi endelig kommer hjem.

Vi ER trætte. Begge er vi trætte på grænsen til at være udmattet ind imellem, men vi trænger også til at opleve ting i hverdagen, som kan forsøde livet og jeg tænker ikke, at det behøver være noget specielt. Bare en oplevelse, som rækker ud over det, vi plejer at gøre.

Mit løfte til mig selv

Det er mit løfte til mig selv. 2018 skal fyldes med hverdags-overraskelser. Det bliver sjovt at planlægge dem. Jeg glæder mig. 2018 bliver et godt år ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide