6

En god blanding af alt mellem himmel og jord

Søndag blev en god blanding af alt mellem himmel og jord, men mest af alt, at glæde sig til menuen og gæsterne. Vi havde inviteret til aftensmad og Oline, Mikael og mor kiggede forbi. Menuen var mexicansk inspireret, men i den milde ende, for mor skal kunne være med og stærkt er hun ikke gode venner med. Kenneth lavede chili con carne og guacamole. Jeg havde også en lille opgave …

Jeg stegte/bagte tortillas på glohed pande, så køkkenet var fyldt med røg og Kenneth troede, at jeg endte med at brænde Tjørnevang af. Selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Det er mit favoritsted over dem alle, men jeg skal ærligt indrømme, at der virkelig var røg i køkkenet, da det stod på sit højeste … eller varmeste.

en god blanding af alt mellem himmel og jord

Skriblerier hele weekenden

Al fritid i weekenden er gået med at tegne og sikke jeg har nydt det. Det er ikke mange pinde strik, der er afviklet, men til gengæld har jeg motioneret min virkelyst og skaberglæde på anden vis og jeg har sådan hygget mig. Faktisk er jeg rigtigt ærgerlig over, at weekenden allerede er slut, for jeg kunne sagtens have brugt en dag eller to mere på at tegne og skrible, som jeg havde lyst.

Strik, der faldt i god jord

Fredag aften fik jeg strikket lidt og sikke et held, for jeg skulle strikke det sidste ærme og hæfte og vaske den sweater, jeg har strikket til Mikael. Oline skulle have sin Ingen Dikkedarer søndag og selvfølgelig skulle Mikael ikke snydes. Jeg havde strikket en skøn, mørk blå sweater til ham, men jeg gjorde det i blinde, for jeg havde ingen anelse om, hvorvidt den ville falde i god jord.

Oline kunne lidt sin nye sweater. Jo, hun kunne lide den. Jeg tror, at hun får den brugt, for hun kunne lide både materiale (100% kashmir), farve og facon, så det var bare skønt og jeg er et skridt nærmere at kunne strikke lidt til hende. Jeg sniger mig ind på hende.

Med Mikael var det også et sats, for jeg vidste som sagt slet ikke, om han ville bruge hjemmestrik. Sweateren passede perfekt og han havde den stadig på, da de tog hjem. Succes!

I dag ville jeg ønske, at det stadig var weekend og jeg kunne putte mig i sofaen med serier og strik. Jeg er ikke helt på toppen, men når først jeg kommer i omdrejninger, plejer det alligevel at gå.

Go’ mandag derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide