8

Min allerbedste Ella

Min allerbedste Ella, har fødselsdag i dag. Det fejrede vi i går. Jeg hentede hende hjemme, hvor hun fik sin gave – en samling af små overraskelser, som gerne skal minde hende om mig, når hun bruger dem. Det kan jeg i hvert fald lide at forestille mig, at hun gør. Bagefter skulle vi ud at hygge lidt med at kigge lidt forretninger og spise frokost. Som sagt, så gjort.

Vi startede med lidt shopping, hvilket resulterede i, at jeg investerede i adskillige ting, jeg slet ikke vidste, at jeg manglede. Bagefter spiste vi frokost, snakkede og strikkede og glemte helt tiden, men vi endte nu alligevel med at få rejst os, kun for at indtage flere forretninger. Det var ikke gratis. Så meget kan jeg da sige, men sikke vi hyggede os.

Min allerbedste Ella

Jeg kørte Ella hjem og afleverede hende i god behold klokken 18, for tiden har det med at løbe fra os og jeg var faktisk helt stolt af, at det lykkedes os at lande, inden vi blev efterlyst.

Det var sådan en dejlig eftermiddag. Det er nemlig alt for længe siden, at vi to har haft tid til bare at hygge os, så den faldt virkelig på et tørt sted.

I dag er der slud og regn i luften

I dag er der knapt så tørt. Jeg ved det, for jeg måtte starte dagen med en tur ud i City Syd efter et nyt tastatur. Jeg orker faktisk ikke rigtigt at tale om det stykke plastik, jeg er blevet udstyret med nu, men det var det eneste, som kunne fungere for mig – og det er altså langt fra optimalt, men tiden var mere end knap og så tager man jo, hvad man kan få.

Mit ellers højt elskede tastatur var dødt, da jeg ankom til kontoret. Det betød, at jeg ikke kunne logge på computeren og derfor var der ingen vej udenom en tur ud i byen. Og det regnede og ind imellem gik det over i slud. Føj, men et tastatur fik jeg da.

Nu sidder jeg og irriteres grænseløst over lyden af tasterne. Jeg er ekstremt lydfølsom og det her virker bare ikke for mig. Slet ikke. Det skal skiftes med et, der ikke larmer. Snarest.

Strik på engelsk i aften

Inden jeg når så langt, er der dog et par ting, der skal være i orden. Jeg skal have forberedt de sidste ting, inden jeg i aften skal undervise i strik efter engelske opskrifter her i GARNUDSALG.DK. Det er altid så hyggeligt, synes jeg, så jeg glæder mig til at tage jul på den disciplin med endnu et hold kursister.

Du vil sikkert også kunne lide