15

Jeg er en sjælden gæst

Jeg er en sjælden gæst for øjeblikket, men det handler om, at jeg ikke har adgang til andet end min lille bærbare, sidder på begrænset plads og i det hele taget er noget påvirket af ikke at have mit hjem at leve i. Det er ikke sjovt. Det er udholdeligt, men ikke sjovt. Det afspejler bloggen her så også. Ikke desto mindre er jeg her lige på fransk visit.

Vi var på tur ned til gode mennesker

Det er ved at være længe siden, men vi har været på visit på en af Danmarks skønne pletter for halvanden uge siden. En tur ned til to af vores yndlings-mennesker; Anne og Amanda og det var skønt; virkelig skønt, at se dem igen, for det er alt for længe siden. De har det godt på deres nye plet ude midt i naturen. Der er højt til himlen og smukt som bare pokker og det er noget, der gør godt, når sjælen er udfordret og trænger til at læges.

Jeg er en sjælden gæst for øjeblikket

Der er både dem, der taler og dem, der tier

Vi hyggede os med masser af snak, som vi plejer. Vi behøver ikke sige så meget, men det gør vi. Sådan er vi. Altså Anne og jeg. De andre to er eftertænksomme sjæle, som ikke spilder ordene. De er den gode modvægt og skaber balance.

Vi gik en tur med hundene. De er så søde sammen. Huxi respekterer, at Oskar er gammel og knap så adræt. De hyggede sig i hver deres tempo, da vi var ude. Oskar ser ikke voldsomt godt længere og han hører nærmest slet ingenting, så da han var kommet lidt for langt væk, hjalp det ikke at kalde og Kenneth måtte ud at hente ham hjem.

Der blev strikket, snakket og spist skøn mad

Vi nød det gode selskab og som sædvanligt løb tiden afsted. Vi kørte fra deres nye, smukke og idylliske hjem, lige da solen var ved at gå ned. Det blev der ikke mindre pænt af.

De har fundet et vidunderligt sted at slå sig ned. Midt i naturen med masser af dyr og lige akkurat den ro, der gør godt. Jeg er sikker på, at de har fundet hjem.

Sommerhuset, der fortsat spøger

Siden blev det påske og det var dejligt med nogle fridage. De er brugt til at vegetere og restituere i. Vi har ikke lavet meget andet end at hygge os enten alene eller i godt selskab. Vi har nydt det gode vejr, vi har haft i Nordjylland. En dag kørte vi nordpå og gjorde det, vi plejer. Vi kiggede forbi sommerhuset, som stadig spøger …

Opvaskemaskinen opgav ævred

Vi er stadig begrænset af de få kvadratmeter, vi skal leve på og så stod opvaskemaskinen af pludseligt og ubelejligt. Vand på gulvet og en maskine, der måtte stå midt i alting gjorde, at vi måtte flytte påskemiddagen med lammekølle og lækker dessert ud af huset. Vi inviterede familien ud i stedet og det var nu slet ikke nogen ringe erstatning, men ikke helt det, vi havde planlagt.

Nu er hverdagen tilbage og vi har travlt som i rigtigt travlt. At vende tilbage efter en stak fridage er altid udfordrende, for tingene har det med at hobe sig op, men vi er gået i gang og tager et skridt ad gangen. Lige pludselig er vi ved vejs ende.

Tak for, at du stadig finder vej herind. Jeg er ustabil lige nu og et stykke tid frem, men jeg vil prøve at skrive lidt, når jeg finder mulighed for det.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide