10

Kirsebær og alenlange lister

Kirsebær og alenlange lister

Listen af gøremål er alenlang, men vi tager det ikke så alvorligt, for vi ved, at vi når i mål. Det haster ikke. Vi har vel nærmest vænnet os til, at vi lever midt i kaos. Det går sagtens, har vi erfaret.

Vi nyder nu alligevel, at vi igen har eget køkken at lave mad i. Jeg har fået ovnen sat ind i et skab, så den nu er i en rigtig dejlig arbejds-højde og jeg nød at bage boller forleden morgen. Det første bagværk siden, vi gik i gang med renoveringen. De smagte dejligt og ledsagede os på søndagens tur rundt i en lille bid af Nordjylland.

Drivhuspasning som frikvarter

Vi arbejder ufortrødent videre med de projekter, vi har gang i. Mens vi gør det, passer jeg også mine små tomatplanter og min enlige agurk. De står i drivhuset og de gror solidt nu, hvor jeg kan se, at de er landet rigtigt i kanpillærkasserne, jeg stillede derind som noget af det første. De har næsten fordoblet deres størrelse og lægger an til blomstring. Min ene chili præsterede en enkelt blomst i går, men der er flere på vej, kan jeg se.

Og så kom regnen endelig

Jeg nåede lige at trække den indenfor sent i går aftes, for jeg havde jo hørt, at der skulle komme regn i løbet af natten. Det skal jeg også love for, at der gjorde. Ved halv to-tiden i nat vækkede Oskar mig med en insisterende snude under min ene arm. Han stod og kiggede bedende på mig ved siden af sengen. Han HADER tordenvejr og jeg er ellers en totalt uindtagelig mur, når det kommer til at komme i sengen og sove, men lige der havde jeg ikke næn til et nej. Han endte oppe under min dyne med snuden gemt mod min hals.

Jeg skal love for, at der var torden og lynild i nogle timer. Oskar var svært tilpas med at sove ved sine mennesker og det gik nu fint at have ham liggende.

En dag som i går

I dag håber jeg på en dag, der ligner i går. Vi nåede en masse ting efter arbejde og alligevel nåede jeg at sidde på terrassen og strikke og spise søde, aromatiske kirsebær, mens jeg lyttede til en skøn lydbog; Ud og hjem af Winni Østergaard. Det er efterfølgeren til Helvig og heldigvis er der endnu en bog, når denne er slut.

Jeg holder meget af netop den type romaner, så jeg elsker tanken om, at det ikke er slut, når denne er slut. Skildringer af stille liv i en anden tid har jeg altid fundet fascinerende.

Mere regn og så tørvejr og sommer igen, tak

Det blæser og der kommer garanteret mere regn, men bare det slutter, inden vi rammer den sene eftermiddag, er jeg glad. Jeg kan se, at haven elsker regnen. Jeg kunne nærmest høre græsset gro denne morgen og der er ingen tvivl om, at vandet er tiltrængt. Det er velkommen, bare det stopper, inden jeg igen har tid til at nyde haven og den dejligste sommer i hundrede år.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide