4

Ren og skær nydelse

Lune sommeraftener afholder mig fra meget andet end ren og skær nydelse. Jeg er i et underskud, der har gjort mig så sulten på ude-livet, at jeg ikke er til at trække indenfor, før jeg skal under kølig silkedyne.

Sikke en sommer, vi har fået forærende

Jeg nyder i stedet den fantastiske sommer, vi er blevet forundt i år. Jeg trækker hvert et d-vitamin ud af lyset, jeg kan. Jeg lytter lydbøger, strikker, sipper te eller kaffe og drikker spandevis af iskoldt vand. Jeg tjekker tomater og agurk. Jeg vander tørstige sommerblomster og krydderurterne, Kenneth har placeret på Feddet.

Jeg lever livet helt og fuldt. Jeg er så tilpas.

ren og skær nydelse

Der dufter af sommer allevegne

Mine lavendler er på nippet til at springe ud. Dronningebusken og mit pibeved står smukt.

Dronningebusken er overdådig i al sin pragt. Tusinder af blomster falder i kaskader ned foran Feddet. Pibeved er mere beskedent i sin blomstring, men til gengæld er mine placeret, så duften flyder ind af alle åbne døre og vinduer oppe omkring terrassen. Jeg er vild med den duft, for den er sommer for mig.

Tykke stenmure giver kølige nætter

Alle døre og vinduer står åbent, når vi er hjemme. Vores gamle hus er køligt på varme sommerdage. Der er noget ved tykke stenmure.

Soveværelset vender mod øst. Om morgenen vågner jeg tidligt ved lyset. Omkring klokken 5 slår jeg øjnene op og mærker glæden boble i maven. Jeg ligger som regel en halv times tid, inden jeg træder ud på gulvet og går hen og åbner ud til terrassen og drivhuset. Jeg træder ud på den endnu dugvåde terrasse og går over til drivhuset, hvor jeg åbner dørene, så varmen kan slippe ud i løbet af dagen, hvor temperaturen stiger gevaldigt.

Morgenkaffe og et øjeblik for mig selv

Jeg lister forbi en sovende Kenneth og går op i bad. Efter badet brygger jeg kaffe og måske lister jeg ned og sætter mig på trappen ud til drivhuset. Måske sætter jeg mig på mit værelse. Jeg drikker kaffen med den nydelse, der ligger i dagens først kop. Jeg strikker lidt.

Langsomt vågner dagen og med den Kenneth og sådan er mine morgener lige nu. Stille med ro og overskud. Helt perfekte, hvis du spørger mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide