18

To dage. Så var Restetrøjen færdig

To dage. Så var den færdig. Pind 6/7 mm og bare derudaf. Rester af mohair, tynd uld og enkelte andre, sjove kvaliteter og så er var en reste-trøje til mig. Den varmeste, blødeste og hyggeligste trøje. Jeg ved det, for jeg sad i den hele aftenen i går. Ikke at den er klar til brug.

Den er ikke vasket. Der er ikke syet knapper i. Den er i det hele taget ikke givet den sidste og efter min mening altafgørende kærlighed, når det kommer til strik, men det var for fristende. Der var køligt i stuen og den lå der …

I dag er den kommet med på arbejde. Af samme grund. Den er blød, varm og hyggelig og stadig ikke klar til brug. Jeg er ligeglad. Nu er den også foreviget.

To dage. Så var Restetrøjen færdig

I aften skal den vaskes, men først have knapper. I aften …

I dag varmer den omkring mine skuldre. Udenfor blæser en strid vind og sommeren er til dels sat på hold. Ind imellem kigger solen frem bag skyerne og jeg husker, at det ER sommer. I drivhuset i morges nåede jeg

Åh, så blå …

Jeg er startet på endnu en. Jeg har vendt opskriften på hovedet og fordelt maskerne en my anderledes. Fordi jeg kan.

Den bliver blå. Åh, så blå. Og pæn. Måske jeg får den færdig, men ikke på to dage. Der kom noget hør og et Kraka forbi denne formiddag og det er simpelthen det ultimative sommersjal, jeg er kommet i gang med. Jeg kan slet ikke slippe det. Det ender tungt og fantastisk, er jeg sikker på. Det er bare SÅ pænt.

Strikketossen, det er mig ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide