2

En smuttur til Odense

I ugen der gik, var vi en smuttur i Odense. Tidligt hjemmefra og hjemme igen, inden vi skulle spise til aften. Bare lige frem og tilbage, men som altid hyggeligt med en biltur i selskab med Kenneth.

Vi skulle hente en lille barneseng, jeg havde købt til udstilling i butikken og nu vi endelig var kommet afsted, enedes vi om, at vi lige kunne køre indenom Sofakompagniet, som har et showroom i Odense. Vi skal have etableret et hyggeligt hjørne at sidde i, når man besøger vores butiks-lokale nummer to om fredagen, så der var muligvis lige det, vi eftersøgte.

Vi endte ud med hele tre sofaer og et bord. Det bliver så godt. Først besluttede vi os for to styk Garret i en vintage rosa. De kommer med den høje ryg til at skabe et lidt mere intimt rum i rummet, så vi glæder os til, at vi skal modtage dem om nogle uger.

I ugen der gik, var vi en smuttur i Odense. Tidligt hjemmefra og hjemme igen, inden vi skulle spise til aften. Bare lige frem og tilbage, men som altid hyggeligt

De skal danne udgangspunkt for gode snakke, strikketøj og forhåbentlig en masse hyggelige timer ovre i den afdeling af Garnudsalg, der blandt andet rummer vores farveri.

Vi vil gerne skabe et rum, hvor det bliver en mulighed at se, når Kenneth farver garn og på sigt håber vi at kunne åbne op for, at du også selv får muligheden for at prøve at farve dit eget garn.

Hjemmekontor med plads til møder med leverandører

Vi har etableret hjemmearbejdsplads. Det har vist sig at være en nødvendighed, for tingene kræver ind imellem en ro, vi ikke kan finde nede i Garnudsalg på hverdage og det virker. Specielt Kenneth har gavn af at have en plads hjemme, hvor han kan sidde uforstyrret og arbejde.

På kontoret manglede en sofa, så vi endte med en, vi allerede har døbt Simon (Spies), fordi den er sådan bare helt igennem overdrevet heftig, men på den fede måde.

Egentlig hedder den Floyd og det kunne da snildt passe, men Simon med referencer til Spies er meget sjovere.

Og så lige et kontor mere …

Vi er godt på vej mod at have styr på kontorerne, men faktisk mangler Kenneth også sit eget kontor nede i Garnudsalg, så næste projekt er en større renovering af et af rummene dernede.

Kenneth deler lige nu kontor med Winnie og jeg er efterhånden der, hvor jeg tænker, at Winnie er på nippet til en fortjensmedalje. Kenneth er kreativ og flyver højt, vidt og bredt. Mennesker der gør det, er – med min begrænsede erfaring – ikke de bedste til at holde orden. Der kan godt blive lidt kaotisk omkring dem. Jeg kender det selv. Forskellen er, at jeg pludselig får nok og endevender alt, smider ud og rydder op. Der når Kenneth aldrig til. Han ser det simpelthen ikke.

Nu har vi efterhånden fået behov for endnu en arbejdsplads, hvor man kan sidde i ro og arbejde ved en skærm. Vi flytter Kenneth og så får han sit eget lille kongerige, hvor han suverænt bestemmer. Vi monterer livline på ham, inden vi slipper ham løs og så går det garanteret godt, men nok om det. Vi endte altså med hele tre sofaer, inden vi var kommet helt ind til Odense.

På visit i Tante Grøn

Efter at have bestilt dem, kørte vi ind mod centrum, for vi skulle lige slå et par timer ihjel, inden vi skulle hente sengen. Ad tilfældighedens vej endte vi lige der, hvor fine Tante Grøn ligger, så selvfølgelig måtte jeg på visit i den hyggelige butik.

Jeg gik ikke tomhændet der fra. Det er jo ikke sådan, at bare fordi man selv ejer en garnbutik, så handler man ikke andre steder. Sådan er det i hvert fald ikke for mig. Jeg lader mig gerne friste.

En seng på bagsædet og så eller retur til Aalborg

Efter at have spist en let frokost siddende udenfor i det skønneste solskin – og det var mere held end forstand, for sikke byger, der løb forbi den dag – endte vi i den sydvestlige ende af Odense, hvor vi hentede en skøn, lille bambusseng, som lige akkurat kunne stå på bagsædet og så gik turen retur til Aalborg.

Vi havde en skøn dag. Vi elsker at køre bil, så vi nyder en tur til Odense inklusive kø-kørsel og alt for kort tid til sightseeing. Næste gang vil jeg se H.C. Andersens hus. Selvfølgelig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide