23

Jeg har strikket den fedeste poncho i lørdags

Jeg har strikket den fedeste poncho i lørdags. Pladegarn på pinde 9 mm. Den fløj af pindene og det var ikke den første af sin slags, men den anden er i brug hele tiden. Den bruger jeg fra oktober og til sommeren endelig er her igen. At få strikket en til supplement var ikke for tidligt.

Mit bedste stykke kontor-udstyr

Denne gang er har jeg valgt at strikke en lys udgave, som går til det meste og den passer i hvert fald fint til alt mit sorte, så den er naturligvis allerede godt brugt. Den er let, nem at bruge og så varmer den så skønt, at jeg slet ikke har lyst til at tage den af, når jeg første har taget den på.

Mit kontor er udsat. Jeg sidder på et hjørne af en stormomsust bygning, så jeg mærker altid, når det enten blæser eller er koldt udenfor. Jeg sidder ved vinduerne. De er gamle og utætte, så en poncho gør den gode forskel og den har heller ikke være af mig, siden weekenden.

Den er konstrueret med slidser til armene, så den fungerer faktisk fint også ved et tastatur. Den får min varmeste anbefaling :-)

FAKTA:

OpskriftPoncho med stjerner af Bente Lavsen.

Garn:  Opskrift og garn er købt ved Garnudsalg.dk.

Pind: 9

Garnforbrug: I alt 340 gram.

Ny teknik: Ingen. Jeg kæmper kun lidt med de tykke pinde, som ikke er gode for mine hænder og så er jeg jo langt fra verdensmester i flerfarvestrik.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide