13

Et lys er slukket

Et lys er slukket. Siden torsdag i sidste uge har en kær ven kæmpet for livet. Desværre, og ganske urimeligt og uretfærdigt, var det forgæves.

I går mistede Ella sin elskede Ole. Anne-Cathrine og Christian mistede deres elskede far. Jeg mistede en herlig spasmager af en ven, som så sent som onsdag aften tilbød mig at blive og spise med, da jeg afleverede Ella ved døren efter en skøn dag i hendes gode selskab. “Vi skal have vandgrød”, sagde Ole med et underfundigt smil på læben, for han vidste godt, at jeg ville takke nej, men inden jeg nåede det, tilføjede han “… og med rigeligt af de gode rosiner”, som om det skulle gøre forskellen.

Jeg kommer til at savne ham. Han var skarp, hurtig og vidste så meget og det elskede jeg. Man skulle stå tidligt op der, for ikke at blive løbet over ende :-)

Et lys er slukket. Siden torsdag i sidste uge har en kær ven kæmpet for livet. Desværre, og ganske urimeligt og uretfærdigt, var det forgæves.

Mit hjerte bløder

Vi har prøvet at være hos Ella og familien så meget, som det har været muligt. Ind imellem arbejdet er vi stukket af og er kørt til sygehuset.

Det har været en følelsesmæssig krævende tid. Torsdag var årsdagen for Alexanders død og samme dag blev Ole flyttet fra en to-sengs-stue til præcis den stue, hvor Alexander døde 12 år tidligere. Det var svært for mig, men man vælger ikke selv og sådan var det nu engang, så det var der, vi besøgte Ole. Det var også der, vi tog afsked med Ole i går, som vi tog afsked med Alexander 12 år tidligere næsten på datoen. Bizart og frygteligt ulykkeligt.

Mit hjerte bløder for den lille familie. De har været så meget igennem og jeg har svært ved at finde ord. Der findes ingen mening med dette, så det søger jeg slet ikke. Jeg prøver bare at give alt mit overskud og min omsorg til dem, der lige nu har mistet.

I aftes tændte vi lys for Ole. Et stort lys, som brændte hele aftenen for at mindes den dejlige mand.

I dag har jeg tændt samme lys for Ella og hendes lille, hårdt ramte familie.

Der findes ingen ord …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide