6

Ikke blidt og ikke elegant

Vi er landet. Ikke blidt og ikke elegant, men vi er landet på begge fødder og meget mere skal man vel ikke forlange. Jeg gør i hvert fald ikke. Jeg trængte grundigt til at være lige her, hvor jeg nu er. På den anden side af en tragedie, jeg næsten ikke kan rumme på vegne af den hårdt prøvede familie, vi elsker.

Jeg synes selv, at jeg klarede dagene i god, stabil og sikker form, men jeg er så forbandet god til at lyve for mig selv, når det er nødvendigt. Reaktionen kom i dagene efter, Ella mistede sin elskede Ole. Jeg græd og græd. Jeg kastede op. Jeg kunne ikke sove. Min sjæl var flået fra hinanden af sorg over, at den lille familie igen og kun to år efter, de mistede Christofffer, skulle stå i denne situation.

Jeg pressede mig selv ud over, hvad der var godt for mig. Jeg havde brug for at tage afsked med Ole, men han lå på den enestue, hvor Alexander døde for 12 år siden. Tidspunktet var præcis det samme. Tiden, vejret og lugtene var de samme, så jeg gen-oplevede nogle rædselsfulde døgn og jeg klarede det – men kun til jeg landede hjemme.

Nu har jeg brugt nogle dage på at hele. Jeg har passet på mig og når jeg ikke kunne, har Kenneth gjort det. Jeg mærker lyset vende tilbage og jeg kan fornemme, at juleglæden er intakt.

Mange om julebordet i år 2018 og jeg elsker det!

I år bliver vi mange om bordet. Det glæder vi os til herhjemme. Vi får Annemette og Heidi hjem, mor og Oline kommer naturligvis også, og så alt er, som det skal være.

Ud over min elskede søster og skønne svigerinde, vores datter og min mor, kommer også de dejligste venner og vi skal samles omkring mad, spas, spil og de løgnehistorier, jeg altid er leveringsdygtig i. Ind imellem kigger verdens bedste svigersøn også forbi og anden juledag kommer Ella og dumper ned i menneskehavet og hygger med os allesammen.

Jeg glæder mig sådan. Det kan kun blive godt og jeg trænger altid til nærhed og nærvær efter at være revet omkuld, så det er vand på min december-mølle med alle de dejlige mennesker at dele højtiden med.

Jeg håber, at du også har noget at glæde dig til her i december ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide