8

Rødhus på en fridag

Jeg har holdt mig en fridag i dag. Ganske ufortjent, er der nogen, der vil mene, men jeg kunne selv mærke, at det var aldeles relevant og det har gjort mig rigtig godt.

I morgen kommer en flok af mine tidligere kolleger, fra min karriere som tegnsprogstolk. Vi skal hygge os med Snak & Snacks, som jeg har kaldt arrangementet. Det skal ske her i sommerhuset i Rødhus.

Min travlhed kombineret med en indbygget trang til at springe over, hvor gærdet er lavest, har gjort, at jeg kun skal sørge for maden. Resten af dagens indslag i form af kage og godter, medbringer gæsterne. Det er lige til at holde til.

Jeg har holdt mig en fridag i dag. Ganske ufortjent, er der nogen, der vil mene, men jeg kunne selv mærke, at det var aldeles relevant

Pæoner i massevis

På vej til Rødhus – jeg tog hjemmefra allerede i morges – kørte jeg ind og handlede i Nørresundby. Det var en pludselig indskydelse, for egentlig ville jeg først gøre det nu til aften, men i løbet af et øjeblik var det gjort og resten af dagen gav plads til fri leg.

På vej til sommerhuset passerer jeg Kås Blomster. Det er akkurat, som bilen selv kan vejen derind og omtrent insisterer, når jeg drejer om hjørnet ned ad Rødhusvej. I dag var ingen undtagelse, så på bordet står den smukkeste buket pæoner. Jeg bliver glad, hver gang jeg kigger på dem. De er alle pengene værd.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag. Ganske ufortjent, er der nogen, der vil mene, men jeg kunne selv mærke, at det var aldeles relevant

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg er og bliver et legebarn …

Brera er rimelig heftig eller sjov eller Brian-agtig eller … ja, jeg ved snart ikke, men firehjulstrukket med masser af hestekræfter er den i hvert fald. Derfor er den pokkers sjov at have med på stranden her i Rødhus.

I dag var jeg et godt stykke ude af stranden. Næsten i Blokhus, inden jeg vendte bilen og i stedet parkerede den ved strandkanten. Jeg sad en times tid med kig til vandet og det giver bare en særlig ro indeni.

Jeg var omtrent alene dernede og rørte mig ikke ud af flækken, før en lokal fisker returnerede fra havet og skulle trække sin båd på land. Så blev jeg alligevel for nysgerrig, så det måtte jeg hen og kigge på.

Jeg har holdt mig en fridag i Rødhus i dag.

Jeg elsker at være ude

Hjemme igen kogte jeg kartofler som forberedelse til i morgen og resten af eftermiddagen blev brug på solsengen med lydbog og strikketøj. Altså lige indtil alting blev sort og regnen begyndte at fosse ned. Da fandt jeg ind i pokkers fart.

Indenfor er der kaffe og strik, lydbog og lyden af torden, regn og siden ingenting.

Jeg strikker Siri

Jeg er i gang med den smukkeste, røde Siri. Det er ikke første gang, jeg strikker modellen og jeg elsker den. Jeg har en klar blå og den er i brug på ugentlig basis. Det er en af mine yndlinge, for den er så tilpas til mig i pasform, så da jeg fik lyst til en rigtig rød cardigan, faldt valget på den.

Siri giver mig tilpas udfordring. Den er opmærksomhedskrævende, men ikke svær. Bærestykket er så utrolig smukt og jeg glæder mig over hver eneste pind, der langsomt folder mønsteret ud.

Jeg strikker på pind 4 mm med en tråd af et af mine yndlingsgarner; Blackhill Linwool i farven Bagfyret sammen med en tråd Blackhill Silk Kid Mohair i farven Italiensk Rød. Farven bliver fantastisk!

Luksus venter forude

De to kvaliteter sammen bliver helt igennem skønne. Det er den blødeste luksus, der kommer ud af det venskab og jeg overvejede Copenhagen Cardigan af PetiteKnit, men jeg endte altså med denne model. Jeg ved, at den bare er så nem at bruge for en som mig, så hvorfor begynde at eksperimentere i stedet for at lade hjernen motionere med lidt fokus? Nej, vel?

Det her bliver godt. Det gør min Snak & Snacks også. Jeg glæder mig til i morgen her i Paradiset Rødhus.

Rigtig god weekend til dig ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide