4

Love Note – No 1 & No 2

Jeg strikker og har strikket Love Note. Jo, den første er færdig forlængst og flittigt brugt. Orange. Jo, orange! Helt udenfor normalt farvevalg, men jeg har jo lovet mig selv, at jeg skulle bruge lidt flere farver og jeg øver mig flittigt.

Det gør jeg blandt andet med denne orange Love Note og jeg elsker den faktisk.

Love Note Sweater

Den ser måske lidt uformelig ud

Den ser måske lidt uformelig ud, når den bare ligger til skue, men den ændrer sig fuldstændigt, når den kommer på. Den falder smukt og lægger sig så fint omkring skuldre og hals, så jeg ikke kan være andet end yderst tilfreds.

Modellen er cropped – eller ret kort, som vi siger i Himmerland – og det fungerer perfekt til mig, som er temmelig (som i meget) kort-livet og oveni meget glad for at gå i kjole. Faktisk ejer jeg ikke andet end kjoler, nu jeg tænker efter.

Over en kjole bliver den virkelig sød

Love Note bruger jeg over mine kjoler og det klæder den. Fordi den er så kort, passer den perfekt som en fin lille sweater, der falder pænt og stopper i taljen, så den ikke får mig til at ligne en telt på ben, men rent faktisk en kvinde med en sweater og en kjole på. Det er ret vigtigt, synes jeg.

Jeg strikker og har strikket Love Note. Jo, den første er færdig forlængst og flittigt brugt. Orange. Jo, orange!

Den er hurtig at strikke

Den strikkes på tykke pinde. Ribben på pind 4½ mm og resten på pind 6 mm. Det tager ingen tid. Den flyver nærmest af pindene og så er den bare så fin og klædelig, når enderne er hæftet og den endelig kan prøves.

På bærestykket er strikket det fineste, lille bladmønster. Det er let at memorere og det er ikke det mindste kompliceret. Der er diagram i opskriften, og så er jeg jo glad.

Jeg strikker og har strikket Love Note. Jo, den første er færdig forlængst og flittigt brugt. Orange. Jo, orange!

No 2 er godt på vej

Jeg er allerede i gang med No 2, som jeg også skriver. En succes tåler gentagelse og jeg strikker delvist med lagergarn. En gammel, tynd merino og en tynd tråd kashmir sammen med silk kid mohair udgør basen og farven på denne bliver også helt fantastisk.

Fakta:

OpskriftLove Note  – engelsk og købes på www.ravelry.com

Garn: Love Note No 1 er strikket i en tråd Merino/Cashmere fra Mandyed (farven findes ikke mere) og en tråd Blackhill Silk Mohair fra Garnudsalg.dk i farven Orange Dust. Love Note No 2 er strikket i Blackhill Silk Mohair fra Garnudsalg.dk i farven Dark Rose,  og en tråd en tynd tråd Cashmere 28-2 i farven Dark Rose og allersidst en tråd tynd, håndfarvet merino, som er tudsegammel, men endelig finder sin plads nu.

Pind: 4½ mm & 6 mm

Forbrug: Kun kendt på No 1 og der er det ialt 278 gram.

Ny teknik: Ingen, men den er en dejlig blanding af mønster på bærestykket og siden mange rækker ret, som egner sig så godt til TV-kigning.

Bemærkninger: Jeg har fulgt opskriften slavisk. Den eneste modifikation jeg har foretaget er, at jeg har hæklet en række lænker på bagsiden i halsen. Dette er gjort, fordi jeg syntes, at den blev lige åben nok, når ribben fik lov til at arbejde. Nu sidder den perfekt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide