1

Det fineste bryllup – kærligheden sejrer oftest

I forrige weekend var vi til bryllup. Min svoger og svigerinde blev gift ved et helt igennem fantastisk bryllup fyldt med kærlighed, overskud og dejlige mennesker.

Vi var både meget glade og meget rørte. Det var ganske særligt at få lov til at deltage i deres fejring af kærligheden til hinanden.

Det er to ganske særlige mennesker, der blev gift den dag. Jeg holder så frygteligt meget af dem begge og jeg elsker, at de – på trods af deres forskelligheder – bare passer så godt til og på hinanden. Ligesom Kenneth og jeg, er de også forskellige, men det kan – jeg synes, vi har bevist det – være en styrke, som gennem et lang liv, som naturligvis også rummer store udfordringer, bliver det, der bærer kærligheden gennem det oprørte hav, man pludselig kan befinde sig midt på.

Vi har været på det hav. Mere end én gang. Vi kom tørskoet i land, fordi vi har hinanden og det samme er tilfældet med min svoger og svigerinde.

Jeg elsker dem. Jeg elsker, at de valgte at blive gift på samme dag, som vi kunne fejre vores 27 års ægteskab. Nu husker en af vi fire nok datoen fremover, tænker jeg ;-)

Det fineste bryllup - kærligheden sejrer oftest

Bryllup i de fineste omgivelser

Brylluppet blev afholdt hjemme i haven. Et ganske særligt sted. Et hemmeligt, smukt og idyllisk sted på Nordsjælland. Gadekær, stemmer der gav genlyd med latter natten igennem, drinks og dans, smukke taler, gaver i massevis, men allervigtigst et brudepar, som så tydeligt elsker og respekterer hinanden.

Jeg spår det ægteskab succes – og så testede de også lige vingerne en dekade, inden de sprang ind i ægteskabet – helt ligesom vi gjorde. Det går godt, det her, er jeg sikker på ♥

Det var et lynvisit

Vi var bare på lynvisit på Sjælland. Vi kørte over fredag og havde booket værelse på Hotel Marina i Vedbæk. Da vi ankom, smed vi bagagen ind på værelset og så kørte vi direkte op til bryllupsforberedelserne. Hotellet er så træt, at man ikke gider opholde sig på det, men vi skulle bare have en seng at sove i, så det gik lige akkurat an og vi havde besluttet inden, at vi ville tage op til stedet for morgendagens bryllup og tilbyde vores hjælp.

Da vi var færdige med det, vi kunne hjælpe med forberedelserne, kørte vi hjem. Vi vidste, at man spiser helt okay på Ristorante La Vela lige overfor hotellet, så der indtog vi aftensmaden, inden vi tørnede ind.

Lørdag var bryllupsdag. Både for os og for brudeparret. Vi startede med at fejre os selv. Herefter kørte vi til Annemette ude i deres kolonihave. Der var skønt i skyggen, for lørdag var jo bare kvælende hed og helt umulig at finde ro i andre steder end netop der. Vi hyggede lige til afgang mod brylluppet på Nordsjælland. Oline og Mikael var stødt til i mellemtiden, så de kom på bagsædet, da vi kørte nordpå.

Resten er jo historie. Et smukt, vidunderligt og dejligt bryllup. Vi er glade for, at vi fik lov til at dele dagen med de to skønne mennesker ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide