7

Vi fastholder hviledagen og har doven søndag

Vi fastholder hviledagen og har doven søndag her i sommerhuset. Alle slapper af og de fleste laver ingenting. Udenfor er der blæst og regnbyge på regnbyge, så der er slet ikke vejr til at være derude. Søndagens gåtur er opgivet. Strandturen for at samle sten og skaller er opgivet. Det er knapt, at hundene orker at skulle ud i det, der mest af alt ligner et tidligt efterår.

Jeg er så glad for, at vi besluttede at udsætte ferien lidt og jeg har frygteligt ondt af de, som er tvunget til at holde ferie nu og allermest af dem, som sidder i et sommerhus et eller andet sted i nærheden og spiller Ludo og lægger kabale i håb om, at i morgen er bedre. Det er den ikke …

En stille morfar i hjørnet til bedste Ella

Lige nu holder Ella siesta i et hjørne på bænken, mens Kenneth er nede og se lidt på Vesterhavet – i bil.

Jeg har lige hældt glasur over en portion kanelsnegle, Ella pludselig ønskede sig. Det ønske går i opfyldelse, når hun igen er oppe.

Vi brænder tid med akvarel og tusch

Jeg var gået i gang med at male akvarel allerede i går, da Ella ankom til sommerhuset. Der gik ikke lang tid, før jeg også have fået hende bænket med pensler og sikke vi hyggede os. Det er vi fortsat med i dag, hvor jeg streger med tusch, mens Ella stadig har gang i akvarelfarverne.

Vi hygger os sådan

Vi hygger os sådan med at sidde stille og lade hænderne gøre deres, mens snakken stille flyder. Ind imellem kommer Kenneth med en bemærkning, men det er vist mest af alt vores stemmer, der høres her i huset.

Berta, den bisse

Hundene tager ind imellem en løbetur gennem huset. Først den ene vej. Så den anden vej. Så gør Berta lidt, mens Oskar glor undrende på hende. Han gør sjældent og slet ikke indenfor, så han undrer sig tydeligvis over hende, når hun halser af ham, for at få ham i leg. Måske overgiver han sig. Måske trækker han sig bare tilbage til kurven. Han er jo en gammel mand efterhånden.

Berta finder så på unoder, som da hun bed en af stolebenene i stykker for nogle timer siden. Man får da opmærksomhed på den måde, så der er intet at udsætte på hendes metode. Mere på resultatet ;-)

Ro for en kort stund

Lige nu er der ro i huset. Helt stille er her. Ella sover. Kenneth er ude. Hundene hviler.

Jeg benytter mig af det hele og sidder lige her og hygger med at skrive. Om lidt bryder det hele løs igen og så skal jeg være klar med kanelsnegle, te og endnu en god historie. Det er jeg også ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide