3

Hverdagspauser

Hverdagen kan snart løbe af med en, så jeg har indlagt små hverdagspauser, for at være god ved mig selv. Nogle af dem er strikkepauser. Andre er tegnepauser og så er der også et lille ritual, jeg har indført ved dagens slutning.

På natbordet ligger en lille notesbog. I den skriver jeg med få ord de ting, der har gjort mig glad eller taknemmelig netop den dag.

Jeg elsker den lille bog. Jeg er født positiv optimist, men selv os, der er skruet sådan sammen, kan rammes af lidt gråvejr og så gør den lille bog underværker. Den minder mig om, at jeg har et fantastisk liv. At jeg bliver givet så meget hver eneste dag. Den gør mig glad.

Hverdagen kan snart løbe af med en, så jeg har indlagt små hverdagspauser, for at være god ved mig selv. Nogle af dem er strikkepauser.

Hverdagen kan snart løbe af med en, så jeg har indlagt små hverdagspauser, for at være god ved mig selv. Nogle af dem er strikkepauser.

Hverdagen kan snart løbe af med en, så jeg har indlagt små hverdagspauser, for at være god ved mig selv. Nogle af dem er strikkepauser.

Ordet taknemmelig er måske lidt slidt i disse år og nej, det her er jo heller ikke revolutionerende nyt – altså det med at føre en slags taknemmeligheds-dagbog – men det virker altså.

 

Jeg læser ikke i den hver dag

Det er ikke sådan, at jeg læser i den hver dag, men har jeg tid en aften, kan jeg godt lide at lave tilfældige nedslag i den. Så bliver jeg glad og ja… taknemmelig. Det er godt at være taknemmelig, tror jeg. Det gør ydmyg og glad indeni.

Jeg har lige genoptaget akvarellen også. Det har jeg stor glæde af. Jeg er sådan lidt abstrakt og jeg holder af at male blomster. Stærke farver finder jeg ud af at bruge, når jeg arbejder med det medie og det er sjovt og jeg nyder det virkelig.

 

Hverdagen kan snart løbe af med en, så jeg har indlagt små hverdagspauser, for at være god ved mig selv. Nogle af dem er strikkepauser.

Et liv i taknemmelighed

At have et liv, hvor det er muligt at fordybe sig i sådan en syssel er også noget at være taknemmelig for. Det perspektiverer mine livsrammer, som er de bedste og fineste af slagsen. Jeg er tryg, mæt og med overskud til at lege. Mere kan ingen ønske sig.

Den slags er også med til at gøre det nemt, at leve et liv i taknemmelighed over den gode skæbne, jeg er født med.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide