16

Det sker, det sner

Det sker, det sner på denne dag. Det sker, det sner og jeg elsker det og tænker hver gang, at det er en gave. En særlig gave til mig.

Et år sneede det tæt og med store, bløde og våde fnug, som gjorde det sjovt at nyde lidt håndbremsevendinger i midtbyen i en meget sen aftentime.

Jeg trak ikke håndbremsen dengang. Det var jeg ikke gammel nok til. Jeg havde chauffør, som den aften vidste, at det her ville gøre mig glad. Vesterbro, sne og håndbremsevendinger. Lige tilpas med adrenalin på en dag, der var ganske særlig. Min 16-års fødselsdag.

Det sker, det sner på denne dag. Det sker, det sner og jeg elsker det og tænker hver gang, at det er en gave. En særlig gave til mig.

Nu kan jeg selv sørge for adrenalinen

Nu er jeg nået til en alder, hvor jeg ikke længere behøver chauffør for at lave håndbremsevendinger. I virkeligheden er jeg vist nået til en alder, hvor jeg forlængst skulle være stoppet med dem.

I dag fylder jeg seksoghalvtreds. Jeg tænker ikke meget over alder i relation til håmdbremsevendinger… eller ret meget andet.

Alder er et tal, som fortæller mig, hvor meget tid, der er gået. Den fortæller mig også en halv sandhed om, hvor meget tid, der er tilbage. Den er upræcis og gemmer ingen sandheder. Heldigvis. Så kan jeg leve hver dag, som var den den sidste.

Jeg øver mig i at gøre netop det. Hver eneste dag. Jeg glemmer det ofte, men jeg gør mit bedste. Det er det, jeg finder vigtigst. At jeg gør mit bedste. Mere kan og vil jeg ikke forlange af mig. Jeg er god til at være god ved mig. Er der noget, jeg skal have ros for, er det netop det. Og det, at jeg altid gør mit bedste.

Et sted, hvor ingen ved det

I aften skal jeg tilbringe et sted, hvor ingen ved, at det er min fødselsdag.

Jeg vil lade som om, det er en helt almindelig ualmindelig dag i Liselottes liv og det vil passe mig fint, for jeg er fejret til morgenmødet her i Garnudsalg i dag. Rundstykker og to skønne kager har gjort morgenen særlig, men allermest særlig bliver dagen af de mennesker, der er omkring mig. Altid.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide