8

Jeg er tilbage

Endelig er der liv herinde igen. Jeg er tilbage. Pausen har været helt ufrivillig, men desværre var der gået udu i maskinhuset efter en flytning til nyt hotel. Det trak tænder ud og jeg er ikke selv så garvet, at jeg kan redde den slags, så jeg har monteret tålmodigheden og har ventet.

Nu er det lykkedes. Alt virker igen og det ser ud til, at alt igen er endt på de helt rigtige hylder. Det er jeg rigtigt glad for, for dette er ikke alene en enorm samling ord, men også en god del af en lille families historie. Min familie …

Det var vigtigt for mig at finde hjem igen, så i dag er en ganske særlig dag og jeg er glad helt ud i tæerne efter at have været både ulykkelig og fortvivlet, fordi jeg kun følte afmagt.

Endelig er der liv herinde igen. Jeg er tilbage. Pausen har været helt ufrivillig, men desværre var der gået udu i maskinhuset efter en flytning

Der er gået en måned

En måned er passeret siden sidst. Julen og nytåret er passeret. Vi er godt i gang med 2020 og det vil frem i verden, fornemmer jeg. Stilstand kan det i hvert fald ikke beskyldes for.

Vi tog en timeout forrige weekend og tilbragte den, hvor vi holder så meget af at være, nemlig i sommerhuset.

Vi havde dejlige venner på besøg. Vi har kendt hinanden altid. I hvert fald føles det sådan. Helle og jeg har gået i skole sammen (hver sin klasse) og siden i klasse sammen i gymnasiet, hvor vi for alvor fandt hinanden. Siden har hun været et af mine vigtigste livsvidner og selvom omstændigheder gjorde, at der var en årrække, hvor vi ikke så hinanden, så føler jeg mig stadig tæt forbundet med hende. Jeg elsker hende og ikke mindst Jesper, hendes mand. De er de dejligste mennesker og jeg er så glad og taknemmelig for, at vi har fundet vej ind i hinandens liv igen.

Endelig er der liv herinde igen. Jeg er tilbage. Pausen har været helt ufrivillig, men desværre var der gået udu i maskinhuset efter en flytning

Wiener Nytårskoncert

Sidste weekend havde vi den dejligste aften sammen med mor. Hun var inviteret ud at spise og derefter til Wiener Nytårskoncert i Aalborg Kongres & Kultur Center sammen med Kenneth og jeg.

Det var hendes julegave. Hun og jeg er glade for at få oplevelser og jeg ved, at hun elsker nytårskoncerterne i TV, så dette var oplagt og hun elskede det.

Jeg var utrolig heldig, at jeg kom med på sidelinjen. Vi nød hvert et minut og jeg er stadig imponeret over, hvor dygtige alle var og hvor festlig en aften det endte med at være. Det er ikke sidste gang, jeg vil have mor med til nytårskoncert.

Endelig er der liv herinde igen. Jeg er tilbage. Pausen har været helt ufrivillig, men desværre var der gået udu i maskinhuset efter en flytning

Weekendplaner

Vi har planer for denne weekend og dem har vi glædet os til meget længe. Vi skal fejre et ganske særligt menneske og vi glæder os sådan til at være med til netop det. I aften skal vi planlægge de sidste ting og så er der kun pakningen tilbage og vi er ved at være klar.

Jeg kan næsten ikke vente, men sådan er det heldigvis at glæde sig. Jeg elsker at glæde mig og glæde mig over.

Jeg er et meget heldigt menneske, at jeg har så meget at glæde mig til og glæde mig over. Ikke mindst, at der igen er åbent i maskinhuset. Tak for det, mine seje superhelte :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide