6

Weekender fyldt med glæde

Jeg er så heldig for øjeblikket. Jeg mødes hver fredag af weekender tæt pakket med glæde i form af skønne mennesker, dejlige arrangementer eller søde overraskelser. Det kan jeg ikke andet end være taknemmelig for.

I går skulle vi mødes nogle glade, kloge og gæve kvinder oppe hos Jette i Vrå. Vi var fire, der mødtes, men vi manglede vores femte medsammensvorne, som jeg håber, kan deltage næste gang.

Vi er alle bloggere. Eller var. Det er jo nemlig sådan, at det bestanden af bloggere svinder ind hele tiden, men vi er altså nogen, som holder ved og holder af. Ud af vi fem, blogger to af os stadig. Resten har fundet andre og grønnere græsgange og jeg mener jo af hjertet, at man skal gøre det, der gør godt og glad. Finder man ikke længere glæde og overskud ved at blogge, skal man stoppe.

Jeg elsker, at jeg bliver lidt klogere hver gang

Glæden ved at mødes er aldrig nogensinde formindsket for mit vedkommende. Jeg glæder mig hver eneste gang, vi skal ses. Vi er stort set samme sted i livet. Nogle har små forspring, men det gør bare os andre klogere, så jeg nyder selskabet.

Vi kommer omkring mange emner og der er ikke meget, vi ikke har vendt de sidste år. Det elsker jeg. Jeg er vild med gode samtaler med kloge, erfarne og rummelige mennesker og her føler jeg virkelig, at vi både rummer hinanden og er så forskellige, at vi også beriger hinanden. Jeg holder så meget af dem allesammen.

Jeg glæder mig allerede til, vi skal mødes igen.

Weekender fyldt med glæde

Praktisk søndag

I dag er praktisk søndag, så vaskemaskinen har være i gang siden i morges. Jeg vasker normalt bare i weekenden, men når de fyldes af alverdens og langt mere spændende gøremål, ligger der altså en del vasketøj, nu jeg endelig nåede til at kigge i kurven.

Ind imellem sniger jeg mig ind på værelset for at strikke lidt, mens jeg kigger lidt vlogs omhandlende alt fra strik til japanske boliger, makeup og hvordan man bliver geisha. Jeg kommer vidt omkring, når jeg overspringshandler. Det er vel i grunden det, der gør mig klogere på de skøreste ting og det elsker jeg faktisk.

Senere var min plan, at jeg ville sætte mig og tage en workshop eller to på skillshare, men jeg tror i stedet, jeg lokker Kenneth til at binge-watche en eller anden serie. Så kan jeg jo strikke imens.

Hvad strikker du, Liselotte?

Ja, hvad strikker jeg ikke? Jeg strikker på tre ting lige nu. Jeg har mange flere ting i gang, ligesom der er ting i støbeskeen, men de tre er aktive, som jeg kalder det, når de får lidt kærlig opmærksomhed i form af en pind eller to.

Jeg strikker stadig på min Like a Cloud af Joji Locatelli. Den er ikke sådan at få færdig, men den er så smuk og blød, at den nok skal nå til vejs ende på et tidspunkt. Den er altså i rotation lige nu.

Jeg strikker også på endnu en Super Simple Summer Sweater også af Joji Locatelli. Denne gang strikker jeg den i Reborn Tweed 300 fra Garnudsalg.dk og i striber af koral og rosa. Den bliver bare den fineste forårstrøje, er jeg sikker på og den bliver et hit om aftenen, når vi bader på stranden ved sommerhuset. Ud og hjem vil den bare være rar, er jeg sikker på.

Weekender fyldt med glæde

Old School

Mit nyeste projekt er en opskrift, som udkom i fredags. Old School af Vera Välimäkki. Jeg har ventet på den, så jeg var klar til start i det sekund, den kunne købes.

Jeg startede ikke i fredags. Jeg startede i går, da jeg var i det gode selskab. Det går forrygende, men jeg modficerer noget på modellen, så jeg er stadig et sted, hvor jeg ikke ved, om det kommer til at fungere. Jeg tror det, men ellers er der kun én vej… og det er tilbage.

Jeg strikker den i to tråde Blackhill Superfine Alpaca i to forskellige grå farver og en enkelt tråd Blackhill Silk Kid Mohair i grå. Den bliver blød som en sky og rigtig fin i farven, så jeg fortsætter ufortrødent.

Weekender fyldt med glæde

Solsorten synger. Har du hørt den?

Jeg lytter til solsorten. Den synger i disse stille weekender. Hver aften, når den blå time er her, begynder solsorten at synge. Den sidder i vores kastanje på gårdspladsen og kalder på lyset, foråret og moderen til dens unger.

Når jeg tager fra arbejde tidligt, er der stadig lys halv fem. Jeg elsker det. Det sender bud om forår, lys, udeliv og masser af frisk energi. Det glæder jeg mig til. Senere kommer sommeren og de mange måneder med aftenbade i Vesterhavet, solbrune kinder og handel ved vejboderne, inden jeg lander i vores hjem for sommeren.

Jo, der er meget at glædes over og glæde mig til, men lige nu trækker bare Kenneths gode selskab, en strikkepind og lidt hyggeligt TV, så er jeg så tilpas.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide