2

Endnu en regnvejrsdag med udsigt til grå

Vi har tilsyneladende udsigt til endnu en grå regnvejrsdag her på de nordlige breddegrader. Vinteren er blevet til regn i store mængder og der er ingenting, der tyder på, at vi skal få andet vejr lige foreløbig.

Jeg er glad for de årstider, vi normalt har glæde af her i Danmark, men de er svundet ind til næsten ikke at eksistere. Vi går direkte fra efterår ind i sommer og det er kun de to årstider, der manifesterer sig i disse år. Det er klimaforandringer, der er skyld i alle de nye vejr-forhold, vi endnu ikke har vænnet os til nogen steder på kloden.

Vænnet os. Det er kodeordene, tror jeg. Det er sådan her, vi skal indrette os på at leve i fremtiden. Vejret er i forandring og vi kan desværre ikke længere bremse udviklingen, så i stedet må vi indrette os.

Endnu en regnvejrsdag med udsigt til grå

Vi er født under en heldig stjerne

I Danmark er vi heldige. Vi ligger ikke på et af de mest udsatte steder på kloden. Vi er forholdsvis beskyttet af beliggenheden. Vi er trygge, mætte og i stand til at tage vare på os selv og hinanden, hvis vi tænker os om og gør det rigtige.

“Mit hjem er min borg”, er sandt for mig. Mit hjem betyder meget for mig. Det er det sted, hvor jeg føler mig tryg. tilpas og sikker.

Det er her, indenfor hjemmets fire vægge, jeg tillader mig selv at slappe af og være mig med alt, det indebærer. Også at spise chokolade inden aftensmaden. Det er min helle.

Endnu en regnvejrsdag med udsigt til grå

Jeg holder af at være på Tjørnevang

Jeg holder af at være hjemme. Jeg holder af bare at være og gøre ingenting andet end det, jeg har lyst til. Jeg elsker at flytte lidt på møbler, puder og vaser. Jeg er vild med at stå i køkkenet og lave mad eller bage gode brød. Jeg gider godt tilbringe tid i bryggerset med vaske- og strygetøj ind imellem.

Jeg elsker at komme på besøg

Jeg holder så meget af at se, hvordan andre indretter sig. Det er så forskelligt og for de fleste også meget personligt. Nogle holder af det minimalistiske og hvide. Andre elsker mange ting og farver.

Jeg er bedst tilpas i det forholdsvis minimalistiske, hvide hjem, men det er altså ikke sådan, at jeg bor i beskedne stuer med kun lyst og hvidt. Det er heller ikke sådan, at jeg rydder op og har en fast plads til alt. Slet ikke! Jeg er bare bedst tilpas i hvide, lyse og forholdvis enkle rammer.

Til gengæld elsker jeg, når jeg besøger mennesker, som er stik modsat af mig og bor med tusinde ting, masser af farver og noget at opleve ligegyldigt hvor øjet finder hen. Det er for mig så utrolig fantastisk og jeg er også svært tilpas i hjem af den slags, ligesom jeg er i det i alt derimellem. For mig handler det om den kærlighed, jeg fornemmer i rum og indretning. Ikke de ting, der er i dem.

Talk the talk. Walk the walk

Hvis jeg kan mærke mennesket i indretningen, gør det mig glad og rolig. Hvis jeg mærker, at der er overensstemmelse mellem mennesket, dets handlinger og den måde, det bor, er jeg tryg og tilpas. Sådan har det fleste af os det sikkert. Vi kan bedst med mennesker, vi forstår og tror.

Jeg håber, at det er sådan her i hjemmet

Jeg er tilpas lige her på Tjørnevang. Mit hjem. Også på en grå regnvejrsdag med sileregn, selvom de få dage med solskin gør den gode forskel. Lad os få lidt flere af dem. Og forår. Tak.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide