2

Mandag morgen gør jeg klar

Mandag morgen står jeg tidligt op. Mandag morgen gør jeg klar. Forbereder. Bader, rydder op og tænker over, om det er i dag, jeg når det, jeg skal.

Det er ikke sikkert. Det er ofte sådan, men jeg finder vej gennem det hele alligevel. Jeg spiser elefanten en bid ad gangen, for det er den metode, der virker.

Efter en dejlig weekend er der ikke meget, der kan slå mig ud. Jeg er klar til det meste, da jeg sætter mig ud i bilen. Undervejs til Garnudsalg konstaterer jeg, at jeg forregnede mig lørdag.

Mandag morgen står jeg tidligt op. Mandag morgen gør jeg klar. Forbereder. Bader, rydder op og tænker over, om det er i dag, jeg når det, jeg skal.
Mandag morgen står jeg tidligt op. Mandag morgen gør jeg klar. Forbereder. Bader, rydder op og tænker over, om det er i dag, jeg når det, jeg skal.

Jeg tog i City Syd frivilligt… næsten

Jeg var i Storcentret i lørdags. Vores logerende elsker Bilka. Virkelig elsker Bilka. Jeg gør ikke, men jeg går alligevel langt, når jeg skal gøre andre mennesker glade. I lørdags lykkedes det med en nem køretur i til Skalborg, en parkering, som krævede tålmodig venten på plads og så ellers et “så er der fri leg” til ham.

Jeg selv gik i gang med at handle ind til weekenden og starten af denne uge. Vognen blev hurtigt fyldt med skønne grøntsager, mælk og kød. Ind imellem kom der andet ind fra højre, når han var faldet over endnu en ting, han bare måtte have med hjem.

Efter at være sluppet nådigt gennem kassen, gik turen ned til min optiker. Jeg skulle have justeret mine briller. Det ene par tog mig på næsen. Begge fik en tur og det var her, jeg forregnede mig.

Jeg antog, at alt ville blive bedre. Nu er det faktisk bare værre. Nu er mine skærmbriller begyndt at drille mig og det går jo ikke. Efter arbejde må jeg køre en tur ud til dem (igen) og se, om de kan redde mig. Jeg kan i hvert fald ikke holde dette ud og min næseryg kan tydeligvis heller ikke ;-)

Mandag morgen står jeg tidligt op. Mandag morgen gør jeg klar. Forbereder. Bader, rydder op og tænker over, om det er i dag, jeg når det, jeg skal.

Jeg glæder mig til, at jeg lander derhjemme

Jeg kan næsten ikke vente med at komme hjem. Jeg er ikke på toppen og nej, det er ikke Corvid 19, der er på spil. Det er vist bare almindelig utilpasset mandag for mit vedkommende. Det håber jeg i hvert fald, for i så fald vil det være første gang, at Kenneth har været syg (forrige uge), uden jeg er har ligget underdrejet også. Den slags må man jo godt prale lidt med på de rigtige steder …

Jeg elsker nem aftensmad

I aften har vi nem aftensmad. Rester. Moussaka fra gæstebud i går. Moussaka og en god, græskinspireret salat skal gøre godt, for appetitten er ved at vende tilbage. Den forsvandt i går aftes og er ikke set siden. Nu rumler maven forsigtigt af sult, men først er der det sidste arbejde og siden en tur til optikeren. Der er lang vej hjem på sådan en mandag, hvis du spørger mig ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide