0

Jeg når aldrig at indhente mig selv

En langsom dag folder sig ud og jeg når aldrig rigtigt at indhente mig selv. Måske er jeg heldig, at det sker inden aften, men en nat med alt for lidt søvn har gjort mig lidt ukoncentreret.

Jeg kommer aldrig rigtigt i gang med de planer, jeg havde lagt for tirsdag. I stedet begynder jeg på en større om-rokering, oprydning og sortering på værelset. Det er blevet min base – nu på tredje uge – så jeg har behov for, at der lige bliver grovsorteret og skabt nogle flere rene flader.

Jeg når aldrig at indhente mig selv

Sortering i ud eller gemme

Undervejs falder jeg over de underligste ting. Jeg finder også ting, der har været forsvundet i evigheder og jeg genfinder nogle af de ting, jeg egentlig elsker og i grunden bruger alt for lidt.

Jeg sætter i orden. Jeg kommer i skuffer. Jeg farvesorterer, bunkeopdeler, smider ud og gemmer små ting, som betyder ekstra meget for mig.

En af dem er den engel, Oline for mange år siden har tegnet til mig. Sådan en kan vi alle bruge i disse dage ♥

Jeg smiler glad hver gang, jeg ser den. Den minder mig om et dejlig eftermiddag ved vores spisebord for omtrent seksten år siden. Hænderne er så fine og så elsker jeg, at hun er lidt skeløjet og selvfølgelig har en prinsessekrone på.

Jeg når aldrig at indhente mig selv

Dosmersedler

Jeg skriver noter til mig selv. Lange dosmersedler ligger opdelt i arbejde og privat.

En af dem, er den med alle de kommende indkøb på. Jeg har en aftale med mor om, at vi handler ind cirka en gang om ugen til både os selv og hende. Undervejs vokser min dosmerseddel og jeg er sikker på, at hendes gør det samme.

En anden seddel er den med alle de ting, jeg skal huske i forhold til arbejde. Den vokser også lidt, men undervejs får jeg da heldigvis også krydset en del af. Resten skal jeg nok indhente. Jeg arbejder effektivt og struktureret. Bare ikke i dag. Jeg er simpelthen for træt og kapitulerer om et øjeblik. Så lukker jeg ned for Garnudsalg for i dag og vil i stedet hellige mig den gode kunst at slappe af.

Jeg håber, at du får lejlighed til det samme i dag :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide